Kaptan Usopp-sama
Pedro ve brook kısmını çok sevsemde genel olarak berbattı luffy hiç bu kadar kötü duruma düşmemişti
Sıradan bir duvar ve kapı gibi görünüyor. Hatta o kadar sıradan ki, kapının arkasına sürgü koymuşlar. Kapı Deniztaşı olsaydı, Brook dokunamazdı. Doflamingo fabrikayı öyle yaptırmış çünkü yok edilme ihtimali var. Başında Kyuin diye dandik biri bekliyordu. Bu hazine odası koskoca Yonko dediğin kişinin yan odası, yani girmeye kimsenin bir tarafı yemez. Pedro beş yıl önce girmiş, aklını almışlar.Brookun ruhu vs çok tarz lan. Karizma akıyor yeminlen
Gene fısıldamalar. Nefret ediyorum şunlardan
Pudingin son sahnesi içimi yaktı lan. Tek sahnede üzüldüm bildiğin. Kahretsin.
Linlinde Dofun yaptığı hataya düşüyor. İş işten geçene kadar tahtından kıçını kaldırmaya tenezzül etmeyecek.
Hazine odasının o kadar dandik olacağını sanmam. Dof gibi bir yonkounun yanında hiç olan bir adam bile kairosekiden fabrika yaptırabiliyorsa yonkounun hazine odasını düşünemiyorum.
Aynen, o devasa güçlü bacakların bırak kapıyı kale duvaını yıkması gerekir.Bir de Brook bir şekilde Smoothie'yi atlatıp hazine odasına girmiş, sonra da kapıyı arkadan kilitlemiş. Dikkat ederseniz askerler kapıyı açmaya çalışıyor Smoothie'nin olduğu kısımda. Tamago odanın tek çıkışı olduğunu ve orada beklemesini söylüyor Smoothie'ye.
Bu kadın hayvan gibi güçlü. O kapıya bir tane vursa takılı olduğu duvar bile yerle bir olur. Böyle bir çözüm varken neden mal gibi kapıda Brook'un çıkmasını bekliyor? Ya Oda yine saçmaladı ya da kapıyı çok sağlam bir şeyden yapmışlar.
Bomba pastanın yanında patlarsa o da gider.Big Mom 3 şey saydı kendisi için önemli.
-Germa
-Hazine
-Düğün pastası
Hazineden bomba çıkacak. Bu işleri kötüye çevirecek.
Germa? Bege ile işbirliği olabilir mi acaba? Germa'yı da kaybedeceğini anlıyoruz da nasıl? Hayırlısı.
Pastayı da Luffy yer bir şekilde.