Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 845 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne saçma ya. Yine aynı ajıtasyon, Robin gibi. Ordusu baya heybetli yanlız ucu bucaģı yok gibim Bobbin reyizin diğer adı lakabı gibi bir şey olmasın komutanlardan biri o çıksın tam komutan karizması var. :D
Diğer komutanların isimleri açıklandı.Bobbin de ayakçılarından biri :D

BM.
Tatlı komutanlar
Diğer bakanlar

Güç hiyeraşisi böyle anlaşılan.

Marco gelse keşke Luffyi kurtarmaya.

Geri durun-yoi , felan dese oradakiler dumur olsa.

Eğer bu hafta bölümde, görmezsek luffy'ye yardıma kim gelir diye konu açılabilir. Arada konuşulacak bir şey olur en azından.

O orduya ek olarak Mom var. Bu Yüzden Sanji tamamen mantık çerçevesinde davranıyor şu an. Luffy'nin kimsenin karşısında geri adım atmaması başka şey, Sanji'nin tutumu başka şey. Sanji de biliyor Luffy'nin geri adım atmayacağını. O Yüzden anlaşma yapmak istiyor zaten Mom'la. Yoksa Luffy geri adım atmaz evet ama geberip gider. Net yani.
Sanji'nin yaptığının şu an benim açımdan hiç bir mantıklı yanı yok. Bu adamlar zaten Yonkou avına çıkacak isimdiler. Sanji Luffy'den izin istiyor Big Mom'a dalayım mı diye? Şimdi gidip Big Mom'dan Luffy ve tayfanın hayatını dilenecek hemi? Sen HasırŞapka üyesisin. Kaç defa böyle bir olaya şahit oldun? Kaç tanesi Nakamalarını ardında bıraktı isteyerek?

2 yıl öncesi olan bazı şeylerden bana örnek vermeyin. 2 yıl sonrasında bunların bilinciyle tekrardan bir amaç etrafında toplandılar.

O ordu karşısında şuan ki halsiz Luffy bir şey yapamaz. Beş ihtimal var.

1- Kral hakinin gerçek potansiyelini göreceğiz.
2- Wb korsanları ya da çay partisine davetli bir tanıdık yardım edecek. Garp olursa efsane olur. :D
3- Nami tüm gücüyle alayına yürüyecek. [ Nerde o günler. ]
4- Adadaki diğer tayfa üyeleri ve Pedro-Carrot gelip yardım edecek.
5- Big Mom Sanjinin isteğini yerine getirip tayfayı bağışlayacak. [ Umarım böyle olmaz. ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık