Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 845 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanji Winsmoke

Big mom'ın adasında sanırım açlıktan ölürmüşüm o yemeklerin hali ne öyle :D

2 komutan, Mom'ın gönderdiği ordu'ya bedel çıkar o zaman :D
Tabii ki diğer iki komutan çok güçlü çıkacaktır yoksa yonkou oluşumu hayal ettiğimiz gibi olmaz. Ancak en azından BM'nin düşmesi için zemin hazırlanmış olur ki bu kadar büyük ordu göndermesi buna işarettir bana göre.

Bobbine bak sen yav başı çekiyor bir de Alla diğer sayı da göz gözü görmeyecek derken Oda başka sahneye geçer. Law ları daha göstermez ama ne bileyim Brooklar ya da Chopperleri gösterebilir. Özellikle Brooklar saraya gidiyordu ama Chopperler de Sanjiyi kaçırabilir bildiğin Luffy hariç herkes sarayda olacak ama Luffyde bir şekilde oraya gelecek yani bence şartlar dan dolayı Sabondy deki gibi epik giriş yapsa keşke :D

Bunlarda sırf vivre kart yüzünden namiya saldırmıyormuş. big momı devirmek için bi vivre kart yeter

Vivre Card yine işe yarayacak.
Luffy'nin dalacağı belliydi . Şimdi en sıkışık durumdaa biri çekip kurtaracak .

Puddingin 3. gözü güçlü çıkarsa sanjinin hatırına o yetişebilir.

Choppa ve Carrot'da bir diğer anahtar.

Dıışardan birilerinin gelmesi zor.Pedro Neko'yu bilgilendirirse acele edip o da Marco'yu çağırabilir.Ama Pedrolarda kitabe ile uğraşıyor Luffylerden haberleri olmaz henüz.

Bege'nin amacı yükselmekse bu an en önemli fırsat.Luffy'le müttefik olup yardım edebilir.

Sanji Winsmoke

Açıkçası bende yardım Luffy'e yardım geleceğini düşünenlerdenim. Jinbei'nin bu arcla tayfaya katılacağını varsayarsak onun gelmesi yüksek ihtimal.

Normalden farklı ilerliyor bu sefer olaylar. Bence çok ilginç gidiyor. Raw son sayfaya baktım en altta yine küçük yazı var inşallah yine bir hafta ara vermez de bizi çıldırtmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık