Belkide bizim Yonkou tayfasından beklentimiz aşırıdır.Akainu solo gidiyordu WB tayfasına,BB direk topuklamıştı keza Akainuyu görünce.Hatta topuklamayı bırak o tayfanın yarısı Ace ve Magellan karşısında perte çıkmışlardı.Bence ananın tayfa çok dandik çıkcak.Keşişe bence komutanlarda gitmiştir ordunun yanında.Ona rağmen kaçmış.Hiç sanmıyorum sağ kolu bir Marco edecek ya da Jack gibi hayvan bu adam dedirtcek.Anadan başka güçlü görünen yok daha bana.Bi bobbinden beklentim vardı oda yancı çıktı
Bunun dışında Dofly mesela belkide yonkoulardan ve devrimcilerden sonraki en güçlü oluşuma sahipti.Fakat tüm tayfası tek yedi adamın .
Demek istediğim yani tayfanın gücünün çoğu(Her tayfada böyle) kaptanındır.Hadi olmadı 2,3 has adamınındır. Geri kalanın Yonko tayfası bile olsa çöp olmasının mahsuru yoktur.
Cracker gayet sağlamdı.Jozu ayarı diye düşünüyorum hatta daha güçlüde olabilir bilemeyeceğim.Eğer kalan 2 komutandan daha güçlü olan varsa zaten Crackerden,Momun tayfası belkide gözüken en güçlü tayfa olmaya bile oynayabilir hatta.