Yalnız Big Mom gelip tehtid etmedi Sanji'yi . Sanji'yi kendi babası tehtit etti bunun farkına bir varmak gerek. Şu olayada bahane bulmayın. İçindeki durum felan. Bende size bi soru sorayım o halde, tayfadaki her ailesi tehtit edilen insan bunu mu yapmak zorunda ? Komple tayfadaki herkesi ailesiyle tehtit etsinler bari de hepsi kölesi olsun bunların .Sanji hatalıdır , hatalı olmasa Luffy'den sonra gidip ağlamaz. Hasır Şapkalar tayfası dediğimiz tayfa zaten bir aile, adamların hayali bile Luffy'yi KK yapmak için güçlenmek oldu , 2 yıl sonra bulusucağız dedi diye 2 Yıl eğitim yaptı bu adamlar, Sanji gidip travestilerle takıldı. Babasının hayrına mıydı ? Zaten tayfa onlar için bir aile. Sanji'nin durumu yaş, elinden birşey gelmiyor anlarım ama kaptanına bu yaptığı hatadır , gelipte savunmayın arkadaş :S Adam 800 bölümdür yemediği dayağı Sanji'den yedi. Adam gibi adam burda Luffy'dir . Sanji içindeki durum ne olursa olsun kaptanına bunu yapmayacaktı. Yemin ediyorum Sanji'den soğudum, evet ilerde kendini affettirir, tayfadaki biri böyle kötü bir imajla durmaz. Ama Zoro fanı olacağım sanırım tayfada. Sanji dedik reistir dedik , gavura vurur gibi vurmuş kaptanına