Kaptanını döven adam, adam değildir. İstiyorsa gözyaşından All Blue yaratsın.Sanjiden şüphe edilmemeliydi zaten. Dövmeye devam ederek bi nevi bellamy seviyesine düşsede ağlayarak adamlığını göstermiştir.
Kaptanını bırak sana dokunmayan bir adama bile vurmamalısın. Zaten bu durumu savunmuyorum. Ama Sanji adamdır bu inkar edilemez (bu mevzu istisna bir durum aslında)Kaptanını döven adam, adam değildir. İstiyorsa gözyaşından All Blue yaratsın.
Anlayabilirler de. Genelde o konu onların zayıf noktası. Fazla girmemeye çalışıyorlar oraya. En kötü ihtimalle anlamış gibi yaparlarZorocular anlamaz![]()
Bence şey şeklinde dedi ya. ''Bu zamana kadar hep senin yemeklerinden yedim. Bundan sonra da hep senin yemeklerinden yiyeceğim.'' ya da ''Sen tayfamızın aşçısısın ve bizim arkadaşımızsın. Sen olmazsan yolculuğumuzun bir anlamı olmaz'' vs vs.spoiler'dan okuyup anladığım kadarıyla luffy istememekten ziyade olamam diyor ikisi farklı şeyler benmi yanlış anladım acaba?(senin yazdıklarını kötülemek veya çamur atmak gibi bir niyetim yok sadece luffy'nin tam olarak ne dediğini merak ettim)
Bence en komik yorum buydu.Shanks, Ace öldüğünde Luffy için şuna benzer demişi içinden;
"Ağlayacaksan tam sırası Luffy, Zira ağlamak senin tam bir erkek olduğunu göterir"
Bazıları epey komik yorumlar atmış.
Luffy Sanjiyi sözleriyle kendine getirecek sanırım..Yinede planıda olabilir Sanjinin...
İnsanın kim olduğunu en zor zamanları gösterir.Kaptanını bırak sana dokunmayan bir adama bile vurmamalısın. Zaten bu durumu savunmuyorum. Ama Sanji adamdır bu inkar edilemez (bu mevzu istisna bir durum aslında)