Luffy, Mom'ı döver ve neden Sanji neden bana güvenmedin der.Şu dövüşün acısı fena çıkacak birilerinden. Kimler olur bilmiyorum ama fena dayak yiyecekler.

Bölüm çıksın şu istemiyoruz şeyinden istiyorum senden.
Luffy, Mom'ı döver ve neden Sanji neden bana güvenmedin der.Şu dövüşün acısı fena çıkacak birilerinden. Kimler olur bilmiyorum ama fena dayak yiyecekler.
Duygusala sardım ya istemiyoruz geyiğine giremeyeceğim.Luffy, Mom'ı döver ve neden Sanji neden bana güvenmedin der.
Bölüm çıksın şu istemiyoruz şeyinden istiyorum senden.
bunlar sanjinin yaptığını yapmadı.Sanırım sanjiyi yerden yere vuranlar zamanında sırasıyla nami, robin ve usopp için de aynı tepkileri vermişlerdir.
Büyük sığırlık yaptı Sanji rolüne fazla kaptırdı.Savunulacak bir tarafı kalmadı.Sanji'yi hep savunmuşumdur ama Luffy'e bu derece hasar vermesi. Düşmanına vurur gibi vurmuş. Yazık günahtır. (-) puan Sanji.
@Vaas Montenegro
Bu unutulmaz bro Sanji karizmayı toplayamaz artık![]()
Büyük sığırlık yaptı Sanji rolüne fazla kaptırdı.Savunulacak bir tarafı kalmadı.
Ama Luffy'i güzel dövmüş.844 bölümde kimsenin yapamadığını yapıp dişini mişini kırmış.
Arkadaş Luffy'de mal düello demişsin bırak karşılık ver vur ağzına gearları neyin ne olduğunu hatırlat.Yok Oda illa dramatize edecek.Güzel gidiyordu Oda ama büyük mıçtı bu bölüm