Bölümün içeriğine ve olaylara bakarsak geçekten üzücü, ama Oda'yı böle epik ve kült bir bölüm çizdiği için tebrik etmek lazım bence .Dediğim gibi bu bölüme seri sonunda veya arc sonu mutlaka göndermeler olacaktır.Oyum çok iyi
Luffy şu an Sanjiye yardım etmiyor, kendi ihtirasları için ona köstek oluyor. Sen de bir Luffy fanboy olarak omoloffydotooconhorsoyoyopoyor diyorsun. Çikar şu at gözlüğunü de gerćekleri gör artık.Dalga geçtiğim bir husus yok. Senin bakış açısıyla bu dünya çıkar ilişkisi. Çünkü birbirine ihtiyaç duymayacak bir yaşam formu değil insan. Dostluk kavramı diye bir kavrama inanmıyorsanız o zaman Luffyi de anlayamazsın.
Hani amacın ne anlamış değilim de Manga' nın ruhuna ters konuşuyorsun. En başta.
Git başkasına trollle şuan senle uğraşacak durumrda degiilim. Sen git Toriko tartıs kardeş. Canımı sıkma boşuna. Senin gibi OP konusunda bariz trolleyen biriyle su an tartisacagim bir konu değil bu.Luffy şu an Sanjiye yardım etmiyor, kendi ihtirasları için ona köstek oluyor. Sen de bir Luffy fanboy olarak omoloffydotooconhorsoyoyopoyor diyorsun. Çikar şu at gözlüğunü de gerćekleri gör artık.
Imkansızı istedin savcım.Luffy şu an Sanjiye yardım etmiyor, kendi ihtirasları için ona köstek oluyor. Sen de bir Luffy fanboy olarak omoloffydotooconhorsoyoyopoyor diyorsun. Çikar şu at gözlüğunü de gerćekleri gör artık.