Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep aynı şeyler. Söyleyince bazıları küplere biniyor ama senaryoyu ana tema alıp değiştirip harmanlıyor. Yine özgün birşey yok.

Luffy'nin Lucci'yi de yenmesine imkan yoktu arc başı. Sanji yaşamak istediğini söyler bu iş de çözülür.

Luffy de King Kong Gatling Gun ile bitirici vuruşu yapar. Aralarda ise bi meyve uyanışı ve G5 patlatır.

Belki de Mom'ın kafasında ki ütopya antik krallığın demosudur. Belki de kalbur saman içinde antik krallıkta bu güç çok yer edinmişti. Her türden varlığın yaşadığı bir yerdi. Ruhları aldı meyvelere transfer etti filan. Sonra o meyvelerin içinde ki ruhlara şeytan dendi vs. Sonra tabi @ch3rl0b11n 'in meyvelerin iradesinin insalara etkisi teorisinden yola çıkarak. Bu meyvenin de tekrar aynı istekleri Mom'a aşılamasına bağlarsak ve Mom'ın da bunu yapmak istemesini göz önünde bulundurursak falan filan fistan cart curt.

Ne anlattım lan ben :oleyo:
İyi gidiyordun. :)

Hep aynı çizgiden ilerliyor zaman atlamasından sonra.Öncesinde ilk kez okuduğumuz/izlediğimiz için güzel gelip takip ettiriyordu.
Zaman atlaması sonrası malzemeleri değiştirip aynı yemeği önümüze sürüyor.
Sanji'nin ailesi falan iyi gidiyordu.Tamam geçmişinde acılı olduğuda tahmin ediliyordu.
Ama karekterleri bu triplere sokma.
Al mesela bilmem kaç bölüm önceden insanların ömrünü alıyor.Şimdi diğer kocaları falan da yakalanmış bir tane mahzende kapatılmıştır falan.
Ailene nasıl böyle davranırsın araç olarak diyerekten ne verdiyse girer Luffy artık.

Hep aynı çizgiden ilerliyor zaman atlamasından sonra.Öncesinde ilk kez okuduğumuz/izlediğimiz için güzel gelip takip ettiriyordu.
Sanji'nin ailesi falan iyi gidiyordu.Tamam geçmişinde acılı olduğuda tahmin ediliyordu.
Al mesela bilmem kaç bölüm önceden insanların ömrünü alıyor.Şimdi diğer kocaları falan da yakalanmış bir tane mahzende kapatılmıştır falan.
Ailene nasıl böyle davranırsın araç olarak diyerekten ne verdiyse girer Luffy artık.
Sanji asıl patlamayı Luffy'ye karşı göstermesin.:D

Konu hikayeye gelene kadar ilk sıkıntı karakterlerin değişiminde. Nami ve Robin'e hiç girmiyorum, görsellikten başka bir şey değiller artık. Chopper peluş hayvan olmaya doğru gidiyor, Zoro'da tuhaf bir artistlik, Usopp "güya" eğitim aldı ve güçlendi. Franky ve Brook'ta rahatsızlık veren bir şey yok. Tek başarılı bulduğum işlenme Sanji'de. Çünkü orjinaldı. Ama Luffy'ye gelince, çocuk mental olarak en az 2 yıl büyümesi gerekirken bakınca acıyacağın yaşı 4-5 yıl gerilemiş bir spastiğe dönüştü. Nerde o eski troll nerde şimdiki ibiş.

Ana karakterlerin böyle aptalca değişmesini görünce hikayenin de tekrara sarması pek beklenmedik bir şey değil.

Bu sayıdan fena teori malzemesi çıkar. Mom'un sağ ve sol elindeki gücünü kral hakiye de bağlayabilir.
Crocodile'in olayına da bağlayabilir.

Yani sol elinden etrafa saçtığı ruhlar bulutlara , fırtınalara vb. değmişse ve sağ elinden çıkan ruhlarda güneşe değmişse bu tür bir mantık işlenebilir aslında.

Ama ortada bir kayıp krallık var ve bu kayıp krallığı Atlantis'e benzetenler çok. Kalkıpta Atlantis hikayelerinde yerini almış tanrıları böyle işlemez bence bu adam.

Big Mom'un gücü antik krallığa dayanacak diye düşünüyorum.
Güneş rüzgar kayıp şehir miysteries city of gold güneş enerjili gemi solaris ,altın kartal
Bölümün sonunda sanji yonjiyi durdurup onu ben göndereceğim demiş.Bölümün sonu olduğunu düşünürsek sanji ve luffy'nin haftaya gösterilmeyen bir konuşması olacak zeff ile ilgili.Yani sanji bir plan için vurmuş olması muhtemel gibi gözüküyor prenses yapmayın hemen :)

Geçenler de arkadaşın teki demişti ittifaklardan biri gidip koruyacak diye nickini hatırlamasam da o fikrine katılıyorum bende :D
O kadar hızlı kim gidebilir ittifaktan, hadi bartonun doğu mavide mafya grubu vardı onlar zeffi koruyacak kudrette adamlar değildir sanji zeff için gereksiz endişe ediyor

Son düzenleme:
Bu sayıdan fena teori malzemesi çıkar. Mom'un sağ ve sol elindeki gücünü kral hakiye de bağlayabilir.
Crocodile'in olayına da bağlayabilir.

Yani sol elinden etrafa saçtığı ruhlar bulutlara , fırtınalara vb. değmişse ve sağ elinden çıkan ruhlarda güneşe değmişse bu tür bir mantık işlenebilir aslında.

Ama ortada bir kayıp krallık var ve bu kayıp krallığı Atlantis'e benzetenler çok. Kalkıpta Atlantis hikayelerinde yerini almış tanrıları böyle işlemez bence bu adam.

Big Mom'un gücü antik krallığa dayanacak diye düşünüyorum.
Aynen, o ruhları buluta , güneşe sokup kontrol ediyor olabilir.
Ruh meyvesi çok fonksiyonlu işlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık