Naminin bile hallettiği pesküvitleri dof uyanış modunda halleder, hem Dof çok dayanıklı bir adamdı Luffy 2 kere g4 moda geçmek zorunda kaldı , Krakerde dayanıklılığa dair birşey göremedik pesküvitleriyle oyalayıp duruyor o kadar. Yeni Dünyanın Crocodile ı diyebilirizBilader fanlık güzel şeyde senin ki fanlık değil. Objektif ol azıcık. G4 moduna geçtiğinde Luffy, Dof naptı? Duvardan duvara çarpıldı şehir turu atmadı mı? Attı. Aç bak mangayı. Peki g4 moduna geçince Craker naptı? Luffy'nin kolu alıyordu. Zar zor kurtardı Luffy. Yine mangadan açıp bakabilirsin. Kendim uydurmuyorum bunları. Buradan çıkan sonuç Craker > Doflamingo
Bilader fanlık güzel şeyde senin ki fanlık değil. Objektif ol azıcık. G4 moduna geçtiğinde Luffy, Dof naptı? Duvardan duvara çarpıldı şehir turu atmadı mı? Attı. Aç bak mangayı. Peki g4 moduna geçince Craker naptı? Luffy'nin kolu alıyordu. Zar zor kurtardı Luffy. Yine mangadan açıp bakabilirsin. Kendim uydurmuyorum bunları. Buradan çıkan sonuç Craker > Doflamingo
Bunlar hep Oda'nın tarzı yüzünden. Teknikleri saklasın da ileride göstermek için vs'lerin tutarsız olması önemli değil adam için.Nami de işin içine girdiği için "Luffy akıllı bir taktikle tek başına yenecek." diyemiyorum artık. Bu spoilerla beraber bu durum bozuldu.