Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw arkadaşlar 2 senelik eğitimle yeni dünya daki canavarlara tek atıcak hali yok yavaş yavaş ilerleyecek haliyle sizde abartmayın artık nerdeyse amiral seviyesi yakın bi adama haliyle tek atmaz yardım alır yada herşeyi kullanıp yeneceksede sanjinin yanına gitmeye dermanı kalmaz her arc sonu bızımki pert oluyor zaten :)

Ne diyim şimdi ? A mı diyim B mi diyim :flaugh: Luffy'ciler gelsin önce. Bakalım 1 gün 1 hafta önce Kraker Luffy'ye birşey yapamamış yorumlarına eklemek istedikleri şeyler var mı ?

Gerçi arkadaşlardan biri olayın üstüne perde çekmek için Kraker'i çoktan amiral seviyesine çıkarıp "Luffy eğitim aldı, iyi o zaman herkese tek atsın Ellaaaaam" klişesini de eklemeden edememiş :oleyo: Bu gözler daha neler görecek bakalım :ehe:

Yorum is coming..

Yendiği Kraker askerleri mi ıslatmış acaba yoksa direk askerleri ıslatıp yemesini mi sağlamış merak ettiğim durumlardan biri.

Ayrıca herkes g4'ün farklı teknikleri vardır diyordu. Yine de tam olarak öyle değil gibi duruyor. Luffy yine aynı şekilde g4'e geçip ama bu sefer karnı çok tıka basa dolduğu için bunun sonucu oluşan tipe mi tank man adını taktı bu merak edilen nokta.

Diğer taraftan Cracker yenildiyse bu adamın Kılıç ustalığına geçmiş olsun..

Krakerden umudum yoktu da Ya Luffy ne demeli adam gibi yen o da yok. İki yıl eğitim diye yonkounun üzerine salarsan 2 v1 de olur 20 vs 1 de. Tayfa bu kadar güçsüz olunca yeni dünya standartları için ilk üçlümüzün güçlü olmasını istiyordum onlarda gıdım gıdım ilerliyor. Luffy adam gibi meyve uyanışı yada sengoku gibi şok dalagası göndereceği yumruklar bekliyoruz. Alan saldırılarının önemi çok arttı çok.

Zıçmış batırmış bu nasıl vs lan :D
860 lık kılıçustası Luffy'e tek çizik atıyor.Oda şaibeli şekilde :D
Oda çok kötü işledi bu vsyi.Harbiden hiç memnun edici değil.Bizim salakoğlanın teke tekte alacağı tek yonkou Teach olacak artık bu kesin.

Sanji tarafı daha ilgi çekici.Tatlı şeyler okumaktan şekerim yükselecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık