Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım artık birde Dof'a göre bakayım neler olmuş.

İkisi de G4'e karşı savaştı. Kraker G4'e dayanabildi fakat gerçek vücudu değildi. Dof ise G4 karşı dayanamadı fakat uyanışta başarılıydı.

İkisi de handikaplarla uğraştı. Dof Gamma yedi vücut olarak hasar gördü. Kraker yeteneği üzerinden handikaplıydı.

İkisi de Luffy ile savaştı. Dof vssinden önce Luffy'de hasarlıydı fakat Kraker'de herhangi bir hasar yoktu üzerinde.

Şu anlık aklıma gelen bunlar varsa eklersin :)
Cracker'n vücudu muhtmelen narin ve dayanıksız, bu yüzden kuklasından çıkmıyor. Zaten canı da pek tatlıymış. Dayanıklılık konusunda Dof'a yetişebileceğini hiç sanmıyorum.
ama mesele vurucu güç ve tekniğe gelince Dof'u orada aşacağını söylüyorum. Sonuçta ikisinin de yaptıkları ortada. Biri dayanıklılık ve tekniğe rağmen 1 saat diğeri sadece teknikle 11 saat direniyor. İkisi de hasar verebiliyor. Öte yandan Cracker'ın hakisi daha üstün.

Konu yine nerden geldi Dof'a arkadaş. :D

Hahahaha yaptığı ne olursa olsun onun gücü diyenler kafes için aynını söylüyormuydu acaba ? Kafes doflamingodan güçlü kafes bug kafes alakasız deniyor bir teknik olarak bile görülmüyordu.
Vay onlar bunlar mı olduk şimdi de. :(

Ayrıca rica ediyorum başkasının söylediğini bir başkası söylemiş gibi yorum yapma, birinin söylediğini aynı şeyi düşünen herkese yıkma. Kuş kafesiyle ilgili yukarıda belirttiğin hiçbir şeyi söylemedim. O da bir güç, yoktan var olmuyor. Ama iki gücün de ne yaptığı ortada.

Luffy nin yonkou elit adamları seviyesinde daha olmadığı yine gözüktü. 11 saat kaçarak dövüştü ve hepsinde de nami yardım etti. Bir zaman atlaması daha şart bu velede.

Cracker'n vücudu muhtmelen narin ve dayanıksız, bu yüzden kuklasından çıkmıyor. Zaten canı da pek tatlıymış. Dayanıklılık konusunda Dof'a yetişebileceğini hiç sanmıyorum.
ama mesele vurucu güç ve tekniğe gelince Dof'u orada aşacağını söylüyorum. Sonuçta ikisinin de yaptıkları ortada. Biri dayanıklılık ve tekniğe rağmen 1 saat diğeri sadece teknikle 11 saat direniyor. İkisi de hasar verebiliyor. Öte yandan Cracker'ın hakisi daha üstün.

Vay onlar bunlar mı olduk şimdi de. :(

Ayrıca rica ediyorum başkasının söylediğini bir başkası söylemiş gibi yorum yapma, birinin söylediğini aynı şeyi düşünen herkese yıkma. Kuş kafesiyle ilgili yukarıda belirttiğin hiçbir şeyi söylemedim. O da bir güç, yoktan var olmuyor. Ama iki gücün de ne yaptığı ortada.
Kişisel konuşmadım genel olarak konuştum alıntılamaya üşenince yanlış anlama.Zaten söylediklerini herkes dile getiriyor genel düşünceler ama mevzu doflamingo olunca genelde çifte standart uygulanıyor işte.

Lufy krakerlerle savaşmak zorunda kalmadı su ile ıslanan craker askerler insansal(yürüme-saldırma vb.) yetenklerini kaybetmişler buyuk olasilikla. Böylece lufy ve craker 1e1 mucadele etmisler. Lufy krakerleri hunharca yemiş yemiş yemiş... ve şişmiş. Ardından tankman formuna geçmiş. Bundanda tankman i sadece çok iri yarı haldeyken kullanabildiğini anlıyorum.

Dof G4'lü diğer rakip ya ondan şey ettim :D
Haklısın tabii eklediklerinde güzel şeyler. Şimdilik çıkmam lazım akşam aklıma gelirse yazarım :sapkali:

bu adam abaartmayı seviyor işte.Atmış işkembeden 11 saat.

@Kaidou
doff un serideki ağırlığı ile 5 mangalık kraker bir değil.
Ağrılıkla güç arasında nasıl bir bağlantı kurdun?

Vakti zamaninda Luffy Cracker'ı alamaz diyenler vardi. Onlar hala online mi. :hhh: Bu mangada kesin konuşmayacaksın. Sen çizmiyon seriyi çizer var. O ne derse o olur. :hhh:
Luffy tek başına mı aldı? :hhh: Orada Nami var, meyve yeteneğinin özelliğini yitiriyor, üstüne ağaç elemanları da kontrol ediyor, buna rağmen 11 saate vur kaç yapan Luffy mi Cracker'i indirdi yani :hhh:

Luffy tek başına mı aldı? :hhh: Orada Nami var, meyve yeteneğinin özelliğini yitiriyor, üstüne ağaç elemanları da kontrol ediyor, buna rağmen 11 saate vur kaç yapan Luffy mi Cracker'i indirdi yani :hhh:
Katılıyorum arkadaşa. Luffy daha 3 senedir korsan. Karşısındaki adamlar ise 20 yıldır korsan. Arada tecrübe ve güç farkının olması normal. Roger bile korsanlar kralı olduğunda 40 yaşının üstündeydi. Yıllarca korsanlık yaptı. Rogerin 20 senede ulaştığı noktaya luffynin daha 3 sene de ulaşıp, bulunduğu devrin en güçlüsü olduğunu beklemek çok absürt bence.

ağırlığı olan adamın vs si çiziliyor olmayanın bilmem kaç saat geçmiş denip hasır altı ediliyor işte.Doff luffy dövüşü çizilmeseydi 2 saatte mi bitecekti ? Gerçi bunu niye yazdıysam bilmiyorum şimdi kalkıp akaiunu örneğini vericeksin yazık olacak yazdığım mesaja.

Sen gül gül :) , gelecek arc düşüşünü gordüğümüzde biz güleceğiz :hhh:

Bu arada tabiki luffy indirdi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık