Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 841: Doğu Mavi'ye

Bölüm Nasıldı ?

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hiçbir zaman, sadece kararttığım cümleden dolayı şu şundan üstündür tarzında bir mesaj yazmadım. Anlamak istediğini anlamışsın. Ve yine senin anlamak istediğine göre Kk olmak bireysel bir ünvan olduğu için Mihawk'ın tek cümlesinden bu çıkarımı yapıyorsun :) ''Sen yapıyorsun'' dediğin şeyi kendin yapıyorsun kısacası.
Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Dediğim gibi gücünü çokca vurguladığın adamın sözü ortada.:D Ona itibar etmen yeter. Manga'nın kendisi de bunun etrafında dönüyor. Yani senden bağımsız bir konu bu. Zoro bile duyunca kamber gibi tepki veriyordu.

Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Dediğim gibi gücünü çokca vurguladığın adamın sözü ortada.:D Ona itibar etmen yeter. Manga'nın kendisi de bunun etrafında dönüyor. Yani senden bağımsız bir konu bu. Zoro bile duyunca kamber gibi tepki veriyordu.
Mihawk'a bu kadar itibar etmen nedense sadece Luffy söz konusu olunca gerçekleşiyor :) Farklı alanlarda da aynı performansı göstermeni bekleriz.

Kaptan Usopp-sama

Sanırım sanji sadece nijii yi dovecek çünkü çocukluk halinde ichiji dövmüyor sadece niji ile yonji dövüyorlar. Zaten Sanji Yonjiyi dövdü Germanin basina da ichiji geçer sonra birlikte Momi indirirler.

Sanırım sanji sadece nijii yi dovecek çünkü çocukluk halinde ichiji dövmüyor sadece niji ile yonji dövüyorlar. Zaten Sanji Yonjiyi dövdü Germanin basina da ichiji geçer sonra birlikte Momi indirirler.
Zaten 1 numara'da bir tutukluk var en baştan beri. En büyük çocuk olmanın verdiği sorumluluk mu yoksa duygusal bir karmaşa mı bilemedim ama İchi'de bir işler var. 2 ve 4 numaralar bildiğin pislik, 0 numaracı çıktı, 1 ise sanki hep bir tereddüt içerisinde.

Cp0Lucci

Luffy Crocodile da da luccidede eneldede böyle komik durumlara düşmüştü, gülüp geçinecek yerde luffy azarlanıyor. Normal bu yazar eğlence yaratıyor işte. Kraker i her türlü yeneceğini biliyoruz hepimiz aşacak onu işte Dof u aştığı gibi

Ya arkadaş ne Luffy'miş kaç gündür savunma yapılıyor hayır aslında öyle değil diye:oleyo2:

1 sayfa çıktı onda da Kraker Luffy'i hala tutuyor tutması gereken yerde. Ortada fol yok yumurta yok bırakın da isteyen istediğini söylesin olaylar netleşene kadar.

Saydım 50 kişi Luffy'i savundu şu ana kadar, yüzüncüye 10 bin ytl veriyorlar:fool:

Zaten 1 numara'da bir tutukluk var en baştan beri. En büyük çocuk olmanın verdiği sorumluluk mu yoksa duygusal bir karmaşa mı bilemedim ama İchi'de bir işler var. 2 ve 4 numaralar bildiğin pislik, 0 numaracı çıktı, 1 ise sanki hep bir tereddüt içerisinde.
Yok artık bir numara en pislikleri yav nasıl böyle düşünürsünüz :( Ichiji ark boss'u bile olabilir tabi normal bir ark olacak mı o da belli değil :)

En başta bi tek Reiju bi ihtimal iyi olabilir dedim, ondan da çok şüpheleniyordum açıkçası :) Ama kesinleşti artık Reiju bizden. Diğerlerinin alayı iflah olmazlar ve kötek yiyecekler diye düşünüyorum.

Yok artık bir numara en pislikleri yav nasıl böyle düşünürsünüz :( Ichiji ark boss'u bile olabilir tabi normal bir ark olacak mı o da belli değil :)

En başta bi tek Reiju bi ihtimal iyi olabilir dedim, ondan da çok şüpheleniyordum açıkçası :) Ama kesinleşti artık Reiju bizden. Diğerlerinin alayı iflah olmazlar ve kötek yiyecekler diye düşünüyorum.

Resimde 4 ve 2'nin içtenlikle, zevk duyarak pislik yaptıkları çok açık ama 1'e bakarsan sanki bir zorlama var. Gülüşü zorlama, söylediği sözler gerçeklik yalanlar umut falan dünyanın acımasızlığına kayan şeyler.

Sanki bizler savaşmak, yok etmek için yaratıldık yaradılışımıza karşı koyamayız karmaşası yaşıyor. 1 numaradan bir Zabuza havası aldım. Aslın o da Haku'yu(Sanji'yi) çok seviyor ama ninja işte elden ne gelir:rolleyes:

Arc sonu kardeşim diye ağlayarak sarılabilirler birbirlerine. Belki 1 ölebilirir bile:agla:

Resimde 4 ve 2'nin içtenlikle, zevk duyarak pislik yaptıkları çok açık ama 1'e bakarsan sanki bir zorlama var. Gülüşü zorlama, söylediği sözler gerçeklik yalanlar umut falan dünyanın acımasızlığına kayan şeyler.

Sanki bizler savaşmak, yok etmek için yaratıldık yaradılışımıza karşı koyamayız karmaşası yaşıyor. 1 numaradan bir Zabuza havası aldım. Aslın o da Haku'yu(Sanji'yi) çok seviyor ama ninja işte elden ne gelir:rolleyes:

Arc sonu kardeşim diye ağlayarak sarılabilirler birbirlerine. Belki 1 ölebilirir bile:agla:
2 ve 4 numara Ichiji'nin yancıları bu yüzden öne çıkıp asıl işi yapıyorlar. 1 numara ise tüm meymenetsizliğiyle arkadan pis pis bakıyor tamamen fikir babası :) Kalıbımı basarım en son bu Ichiji'den adam olur :D

Ayrıca hiç ihtimal vermememin diğer sebebini Reiju açıklamıştı son sayıda. Diğerleri empati ve merhametten yoksun, deney bende de başarılı oldu ama ben öyle olmadım diyor.
Yani sadece kendini ayırıyor diğerlerinin alayı şeref yoksunu diyor :D

Büyük konuşmayı hiç sevmem ama ihtimal vermiyorum bu düşüncenize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık