Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drake iyi biri gibi. Kaido karşısında bizimkilerin yanında olup kazanan taraf olur. Ama Bege bu şerefsizlikle ya Big Mom'ın mideye iner ya Sanji bunu tekmeler ya da düşük olarak görsemde Pekoms bunu tırmalar. Her durumda Begenin sonunu hiç iyi görmüyorum.
Bana da öyle geliyor Drake konusu.
Bege ise fırsatçılığını konuşturup Mom'un harabelerinden yararlanarak yükselmeye çalışacaktır. Hatta Mom düşerse onun rolünü bile üstlenmeye çalışabilir.

Drake candır. Yıllardır onun konusunun işlenmesini bekliyorum. :/
Forumcak bekliyoruz be başkan. İlk çıktığından beri tuhaf tuhaf sinyaller veriyor da hadi bakalım ne olacak. Hükumet ile ilgili değişik bilgiler çıkar ondan.

Nami Luffy'e dayak yiyebileceği için kaç demiyor Reis.:( Lolanın verdiği vivre karttan sonra dövüşmemesi gerektiği için öyle diyor.:( O yüzden daha fazla işler karışmadan dost dost işi halletmeyi düşünüyor. O yüzden Luffy'den güçlü olmasına şaşırması birbirinden bağımsız.:(
"Nami suggests Luffy to run away since she thinks Cracker must be one of the top executives"
Şunu okuyunca öyle düşündüm başkan, ama dediğin gibi de olabilir. :/

Kid adam indirememiş de o adamın tayfası özel. Süpernova var tayfasında. Üçüncü adam da Killer'a yakın desek vs. Yani yanında Full tayfa olan Luffy'e gönderilecek güç şimdiki ile aynı mı olur sizce? Bana pek olur gibi gelmiyor.

O açıdan Kid'e gelen ekip daha güçlü olduğundan alamamış, hatta kolu da burada kaptırmış olabilir. Valla Bege'nin, Law'un tayfaya bakıyorum da ben olsam bunlara direkt sağ kolumu yollarım, yeter diye düşünürüm. Ama iki novalı tayfaya aynı şekilde yaklaşmam.

Bu arc yavan geçecek diye düşündü bir çoğumuz ama olaylar birbirine çok iyi bağlanıyor . Bu arctan beklentilerim yükseldi . Tabiki oruç reis in güç seviyeside beni şaşırttı. Şimdi bu Kid Bi tatlı komutan dahi yenememiş mi :S

Onu bunu bilmem ama en güçlü süpernova olarak Luffy yi görüyorum . Cracker i yenemese bile yenilmez . Oruç reisten aşağıda göstermez , böyle bir bilgi vermişken ( 4 tatlı komutanından birimi yendi )

Son düzenleme:
La bunlar 2 sene önce Marineforddaki Luffy kadar bile değillerdir. Tek başlarına güçleri tabi. Nelerine güvenip dalmışlar?

Urouge'ye şaşırdım doğrusu.

Bir de şu var. Olay 2 sene önce gerçekleşiyor. Big Mom yeni dünyaya yeni giren çaylaklarla iki sene uğraşmamıştır herhalde. Gelmek istediğim yer şu. Acaba Urouge sonrasında başka birine daha mı yenildi? Yoksa gücünün yan etkisi olarak iyileşme süreci mi uzuyor? Ama bu olsa marineford sonrası sağlam çıkmazdı.

Urouge'un yeteneği Kid reyiz'in meyvesine oranla gelişime daha açık gibi. Yeni Dünya'ya girildiginden beri devasa boyutlarda elemanlar görmeye başladık. Bunlarla Kid ve diğer süpernovalar nasıl mücadele edecek sorusu çıkıyor. Ardından Kid'in paket olduğunu görüyoruz. Luffy'nin bunlardan farkı G-4'ü var. Fiziksel gelişim sağlayabiliyor. Luffy ile aynı şartları sağlayabilen tek kişi de Urouge olunca Yonkou elemanını paketlediğini gördük.

Bu savaş 2 yıl öncemi olmuş şimdilerdemi ben onu anlamadım.
Bu geri planda duranları millet çok ezip digerlerini yüceliyorduda geri plandakiler daha baskın ilerliyor.
Urogue severim sevindim daha da fena döner bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık