Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

Jack bayağı güçlü adam niye sevmiyonuz :)
Adam tek başına minkleri idare etmiş. Gayet kalite adam bence

Halbuki g2 çok cool bir düzendi. Bari g5'te buna benzer bir şeyler çıkarsa.
Bence de G2 güzeldi. Onu Güçlendirse iyi olurdu ama işte. E .oda milletin olan yeteneklerle luffy nin kazanmasını kabullenmekte orlanacağını düşündü yada farklı şekilde power up vermeyi tercih etti. Yinede G2 ve G3 çöp olmayaydı iyiydi.

Öyle birşey olursa güzel olurdu. Oda bu arcta öyle olup olmadığını bize gösterecek.

Ayrıca G4'ün kapanıp açılmasını şuna benzetiyorum. Bidonun içi dolu su düşün ve o su hakiyi temsil etsin. G4 ile ne kadar ihtiyaç varsa o kadar kullansın. Diyelim ki 1 saatte o bidonun tamamı boşalacakken, yarım saatte yarısı belki de daha azı boşalır, tükenir. Bu şekilde olacağından ötürü Luffy, G4'e geçtiği için bir anda hakisinin tamamına yakınını kullanmadığını görecez. Tabi bir de G4'te kullandığı tekniklerin ne kadar haki harcadığı da önemli. Leo Bazuka ile KK Gun belki de hakisini emiyordur ama Kong Gun ise sadece bir kısmını harcıyordur.
Ben G4 te iken tekniklerin ayrıca haki kullandığını düşünmüyorum. Sadece vücudunu şekillendirdiğini düşünüyorum.
G4 te iken sürekli haki harcıyor. Telefonu kullanırken sarjının yavaş yavaş tükenmesi gibi. Yada hızlı hızlı. G4 çok sarj yiyen bir oyun gibi :) Batarya yetmiyor yani.
Bidon konusunda da o kadar kompleks düşünmeye gerek yok aslında. Bidonu büyütebilirse sıkıntı çözülür. Ama 2 yılda o kadar eğitimle daha bu kadar büyümüş. Veya nasıl büyür bilmediğimiz için hep G4 ün handikapı büyükmüş gibi geliyor. Handikaplı olsa da her dövüşüne yetecek. Başka değişkenler çıkacak ortaya falan. Yetmediği yerde handikapı ortadan kaldıracak belki. Handikapsız yetmezse yeni teknik çıkacak ortaya bu defa.
G4 ve handikapları hiçbir zaman büyük bir sorun olmayacak zaten bu saatten sonra luffy girdiği hiçbir dövüşü kaybetmez.

Krakerin birde kalkanı kırılmış bunu da hesaba katmak gerek.Kalkan olmasına rağmen bu hale düşüyor.Öyleyse darbeyi doğrudan almış diyemeyiz.Direk yediğinde daha kötü olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık