Cracker üç tatlı komutandan biri olarak tanıtılıyor.Geriye 3 komutan kaldığına dair bir şey göremedim. Nereden kapıldınız adamın öldüğüne/azat edildiğine?
Cracker üç tatlı komutandan biri olarak tanıtılıyor.Geriye 3 komutan kaldığına dair bir şey göremedim. Nereden kapıldınız adamın öldüğüne/azat edildiğine?
Son bölümdeki Crackerin tanıtımına bak. Üç komutandan biri yazıyor.Geriye 3 komutan kaldığına dair bir şey göremedim. Nereden kapıldınız adamın öldüğüne/azat edildiğine?
Cracker üç tatlı komutandan biri olarak tanıtılıyor.
Haaa tamam şimdi hatırladım. EyvallahSon bölümdeki Crackerin tanıtımına bak. Üç komutandan biri yazıyor.
Geçen bölüm de Luffy uçmuştu. Az sakin la.Vayy çok iyi bi bölüm mü geliyor ne Cracker'in kılıcı en iyilerdenmiş yani üst düzey bir kılıç ustası denebilir. Supernovaların hepsini yenmiş ayrıca. Urugoue'a da helal olsun ölmemiştir o
Ama bu kadar şeyin üstüne Kong Gun ile hemen uçmasan be hacı Gerçekten o tek yumruk ile yeniliyorsa Big Mom da pert olabilir Ve Cracker Dof'tan güçsüz demektir ki saçmalık olmuş olur. Yine ortada güç dengesi bırakmadın Odaaaa!