Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bakmışlar bölgeleri ele geçirmee çalışınca BigMom adamlarıyla kovalıyor hepsi dağılmış.
Sonra Kid bu böyle olmayacak Shanks iyidir onu devirelim demiş, herifin üstüne Kaido düştü.
Bir BB kalmış karşılaşmadıkları ne şans varsa heriflerde.

@Lord Shohei
Seni çok iyi anlıyorum ama bu seri bir yerde ticari amaçlı yapılan bir şey. Sen istiyorsun ki Luffy var olan gücünü arttırıp devam etse, vurdu mu oturtsa daha iyi olurdu. Bence de öyle daha iyi olurdu (2 yıl önce öyleydi) Lakin bizim gibi düşünmeyen çok fazla insan var. Bu insanlar ana karakterden yeni güçler, formlar görmek istiyor. G2 geldiğinde millet kendinden geçmişti mesela. Bu da o hesap işte. Luffy'ye daha çok gelir yanarlı dönerli teknikler. Haki ise sadece siyah karartıdan ibaret. Ana karakter için uygun değil bu durum, daha doğrusu mangaka ve insanlar için.

Luffy'nin salak salak durumlara düşme sebebi olsun, sinekle bile ölümüne vs atması olsun hep aynı sebeplerden. Adam ana karakter. Ani patlamalar yaparak okuyucuları gaza getirmeye çalışıyor mangaka. İyi mi yapıyor kötü mü yapıyor bilemem ama durum bundan ibaret.
Ben bugün eminim Kaido' nun hayvan gibi hakisi yanında hatta fiziksel gücü yanında en güçlü ataklarını meyvesi varsa bunla ilgili teknikleri oluşturacak. Bugün Big Mom' ın meyveyi gorduk bu kadının hakisi de üst düzeyde. Shanks' in felan da çok değişik teknikleri çıkacak.

Son düzenleme:
Bak sen anlamak istemiyorsun.
Seride sadece meyve yok haki denilen bir kavram var ve Kraker hakisi yüksek olarak gösterildi şuan için.
Jozu da böyle bir sey yok o ise meyve üzerine kurulmuş bir karater Mf de bölke göründü. Ray ne diyor. Bazilari tek sey üzerinde geliştirmiş kendini sen hepsinde gelistirirsen zirve olabilirsin gibi bir söz söyküyordu tam olarak boyoe miydi net hatirlamiyorum ama buna benzerdi. Ayni sekilde Pekoms vs Caribouda da bu vurgulqndi. Meyvesine cok güvenen bir karakter[Logia da olsa] Haki karsisinda bir sey yapamadi. Yani bazi zamanlarda Haki meyvenin üzerine cikabiliyor.
Jozu meyvede 100dur ama hakide 90dir.
Kraker ise Meyvede 90 dir ama hakide 100 dur. Demek istediğimi anlatabilmisimdir umarim. Yani ikisi de Yonkou'nun 3.adamlari olarak gösterildi suan için tam %100 esit olmasalar bile birbirlerine cok yakin adamlardir bunlar bence.
Ne alaka la? Jozu'nun hakisinin düşük olduğunu hiç sanmıyorum. Ayrıca koka dedigimiz sey sertlestirmedir. Elmas ise en sert maddedir. Kusura bakma da bun sertlige ulaşamaz Cracker. Üstüne de saf guc? Verdi sen şimdi saf gucu de Cracker'den asagi dersin :D Haki olarak da asagi oldugunu sanmam da neyse. Senin mantiginla amiraller de meyve ile one cikiyor ama bir bakiyoruz Issho'da okuz gibi k.haki var. B.hakisi de hayvandir demek yanlış olmaz.

Yani anlayacagin haki ile bu farki kapatamaz. Vururken belkide Garp'in bile ulaşamadığı sertlikte vuruyor savunmada da ayni sertlik sayesinde savunuyor. Bu konuda da herkese karsi avantajli olmakla birlikte kilic ustalarina karsi daha avantajli. Cracker de kilic ustası.

Marco desen magmayi, lazer yagmurunu bile iyilestiriyor. Beckman'in sikacağı merminin bir esprisi yok.

Yani nerden baksan elde kalır bir mantığın var
O yonko diğeri de yonko o zaman tayfaları eşit. Degil, Luffy bir yonko emrine girse atıyorum yikimci olsa bu Cracker'in ağzına tukurecegi gerçeğini mi değiştirecek? Hayır, aynı mantık. WB ve tayfasi ozeldi. Herifin beşinci adami Mihawk'i tutuyordu. 4.adamı karanlık meyvesini yeseydi meyve kullanıcılarına karşı büyük guc olacakti.

@Dragon
Jack'in ödülü yeni dünyada yankılanan bir ödül. 1 milyar beli. Yani bu adama böyle deniliyorsa bu adamdan yüksek ödüllü anca Yonkou'lar vardır.

Jack 3.güçlüyse onun ödülünden güçlü tahminen Kaido'nun 2 adamı, Shanks'ın 2 adamı, Big Mom'ın 2 adamı var. Ee Jack'in ödülünün bir esprisi kalmıyor o zaman?

Jack ve Kraker 3.güçlü adam olamaz gibi geliyor bana bu yüzden.

Dof>Jozu gibi çizildi bir de. Jozu>Vista desek. Hani işler daha da dengesiz oluyor gibi geldi bana Jack ve Kraker 3.adam olursa. Ne ödül bakımından ne de güç bakımından oturuyor seri.

Shanks tayfasının ödülünün çok yüksek olduğunu sanmam. Çünkü onlar WB'nin tabiriyle basamakları hızlı çıkmış adamlar.

20-30 yıllık korsan olan adamin ödülünün 1 milyar hatta fazla olmasından doğal bir sey yok. Ama Shanks ve ekibi diğerleri kadar eski değil gibi. Yikim seven tipler de degiller kendilerine bulasilmadikca. Bizim tayfanin daha eski halleri iste.

Beckman'da 800 varsa iyidir gözüyle bakarım açıkçası. Ama önemli olan güç sonuçta.

Zaten bakmışlar bölgeleri ele geçirmee çalışınca BigMom adamlarıyla kovalıyor hepsi dağılmış.
Sonra Kid bu böyle olmayacak Shanks iyidir onu devirelim demiş, herifin üstüne Kaido düştü.
Bir BB kalmış karşılaşmadıkları ne şans varsa heriflerde.
Hep o dujcu çocuk yüzünden bir insanin hobisi duş almak olursa kafana Kaido da düser Shanks da. Sen dua et diğer taraftan Roger düşmedi :/
Ne alaka la? Jozu'nun hakisinin düşük olduğunu hiç sanmıyorum. Ayrıca koka dedigimiz sey sertlestirmedir. Elmas ise en sert maddedir. Kusura bakma da bun sertlige ulaşamaz Cracker. Üstüne de saf guc? Verdi sen şimdi saf gucu de Cracker'den asagi dersin :D Haki olarak da asagi oldugunu sanmam da neyse. Senin mantiginla amiraller de meyve ile one cikiyor ama bir bakiyoruz Issho'da okuz gibi k.haki var. B.hakisi de hayvandir demek yanlış olmaz.

Yani anlayacagin haki ile bu farki kapatamaz. Vururken belkide Garp'in bile ulaşamadığı sertlikte vuruyor savunmada da ayni sertlik sayesinde savunuyor. Bu konuda da herkese karsi avantajli olmakla birlikte kilic ustalarina karsi daha avantajli. Cracker de kilic ustası.

Marco desen magmayi, lazer yagmurunu bile iyilestiriyor. Beckman'in sikacağı merminin bir esprisi yok.

Yani nerden baksan elde kalır bir mantığın var
O yonko diğeri de yonko o zaman tayfaları eşit. Degil, Luffy bir yonko emrine girse atıyorum yikimci olsa bu Cracker'in ağzına tukurecegi gerçeğini mi değiştirecek? Hayır, aynı mantık. WB ve tayfasi ozeldi. Herifin beşinci adami Mihawk'i tutuyordu. 4.adamı karanlık meyvesini yeseydi meyve kullanıcılarına karşı büyük guc olacakti.
Anlamak istemiyorsun ki dediğimi.
Benim mantiğima gore amiralleri örnek gosteriyorsun kendin diyorsun onkar zaten amiral hem meyvekeri var hem hakileri. Sen hakisiz amirali birak koramiral gordun mu? Zaten bu adamlarda sağlam haki olmasa amiral olamazlar. Meyveleri de bonus.

Jozu ise bir amiral etmiyor bunu Mf de gorduk. Bu iki adam suan icin Yonkounun 3. Adami pozisyonunda yani rutbe olarak esitler. Arada pek fark olduğu soylenemez tabi ki dedigim gibi%100 luk bir esitlik olmaz ama bir birlerine yakinlardir tabi Kraker cidden 3. Adamsa.

Bu adamlar kim bilir kac yildir burada hic Wb ile savasmadilar mi senin mantigina gore hepsinin dagilmasi lazimdi ama ayni pozisyondalar ve bolgeler paylasilmiş. Yani bir esitlik soz konusu.

Hep o dujcu çocuk yüzünden bir insanin hobisi duş almak olursa kafana Kaido da düser Shanks da. Sen dua et diğer taraftan Roger düşmedi :/

Anlamak istemiyorsun ki dediğimi.
Benim mantiğima gore amiralleri örnek gosteriyorsun kendin diyorsun onkar zaten amiral hem meyvekeri var hem hakileri. Sen hakisiz amirali birak koramiral gordun mu? Zaten bu adamlarda sağlam haki olmasa amiral olamazlar. Meyveleri de bonus.

Jozu ise bir amiral etmiyor bunu Mf de gorduk. Bu ili adam suan icin Yo kounun 3. Adami pozisyonunda yani rutbe olarak esitler. Arada pek fark olduğu soylenemez tabiki dedigim gibi%100 luk bir esitlik olmaz ama bir birlerine yakinlardir tabi Kraker cidden 3. Adamsa.

Bu adamlar kim bilir kac yildir burada hic Wb ile savasmadilar mi senin mantigina gore hepsinin dagilmasi lazimdi ama ayni pozisyondalar ve bolgeler paylasilmiş. Yani bir esitlik soz konusu.
Savasmiyorlar :D Hadi örnek göster? Bir WB'ye dalmaya yeltendi Kaido onu da Shanks engelledi. Hedefi herhangi bir yonko olsaydı o zaman bir yonko ölüsü gorurdun ama değilmis iste. 2.5 senelik seride örneği yok. Denkligin sebebi de bu. Ölümüne savaşıp berabere kalmalari degil. Kaptanlar berabere kalsa tayfalar kalmaz zaten. Bu adamlar bu benle denk seyip savastan cekinecek kişiler de degiller. Shanks amaci oldugunda Kaido'nun karşısına çıkıyor, MF'ye geliyor ki oradan sağ cikamama ihtimali kuvvetli. Kaido, WB'ye daliyor. WB tayfasi MF'ye geliyor. Ölümden gram çekinen adamlar değiller ki. Eğer birbirlerini kafaya taksalardi duzen falan kalmazdı. Duzen barış zamanında olur. Savaş olmama sebebi de gene söylüyorum amaçlarının olmaması. Ha şimdi bozulacak duzen niye? Caylaklar comak sokuyor cunku hedefleri var. Muhtemelen bu arc ilk yonko dusecek. Sonra Kaido. Savas cikinca bak nasil yok oluyor duzen.

Jozu amiral etmiyor çünkü o adamlar meyve olarak fazlası var eksigi yok durumunda olduğu gibi haki ve doruki olarak da ustteler. Cracker neyde üstte onu anlat sen hele? Haki dedin cunku Jozu meyvesi ile one cikti ben de dedim ki bak amiraller de meyve ile on planda? Ama hakileri de saglam? Hicbir aciklaman yok.

Cracker ne yapacak Mihawk'in dahi kesip kesemeyecegi adami kesecek anlat hele. Konum örneğine ayrıca Luffy'i verdim. Luffy atıyorum en guclu yikimci olursa Kaido tayfasinda, bu onun Marco'yu yenebilecegi anlamı taşımaz. Çünkü adamin meyve avantajı çok fazla. Magmayi iyilestiriyor. Luffy'nin g4'u de sınırlı. Düz bakarsan yener dersin ama.

Kısaca duz bakmaya gerek yok. Bu seride kaliteli bir meyve çok avantajlıdır, WB tayfasi da en iyilerine sahiptir. Bu yuzdendir ki Teach o tayfaya girmiştir. Gene bu meyveler sayesinde haki ve dorukisi ile ulaşamayacağı mevkiiye gelmiştir.

@Dragon bize bişey bırakmamıssın :D şu oturaklı ve ayağı yere basan yorumların için ağzına yüreğine sağlık.

@amaneden bazı yorumlarına denk geldimde forumdaki bazı arkadaşlara takılma derim, bazı arkdaşllar fena gaza geliyorlar ve olaydan kopuyolar ya zır fandır yada gelişigüzel hersayıy kendi içinde değerlendiyolardır.

Spoiler a gelecek olursakta, bu piskevitçi komutanı da hafife almayın Luffy yide. Mom bu adam güvenmese Luffy e yollamaz. Ek olarak adamda çok ciddi bir b.haki var, meyvesi savunma içinde saldırı içinde kullanışlı bir meyve ve kendi söylemiyle kılıcının bir eşi yok. 2.si Luffy kaybedeceği dövüşe asla girmez ve Fuji karşısında dediklerini hatırlayın artık kaçmak yok. 2 yıl önce hükümete kafayı yedirtti sıra Yonkou'larda çoçuk resmen belematik. Bu ikisi arasındaki vs ya bir dış unsurla bölünür yada luffy öyle veya böyle bunu döver. Dövdüğü takdirde hem gücü artar hemde olayları iyicene zıvanadan çıkartır.

Şöyle bir varsayım yaparsak Luffy hem bu piskevitçiyi döver üstünede Sanjiyi alır ve kaçarsa Mom çıldırır ve peşine düşer. Bizimkilerde malum direkt Wano ya gidiyor orda da Kaido var, Kadio zaten bizimkilere ayar olmuş bulduğu yerde gebertecek. Şahsen 2 Yonkonun öfkesi bu manyağın üstünde olacaktır. sonra ayıkla pirincin taşını. Oda reyiz iki yonkou yu birbiri ile yıprata bilir.

HAtırlamayanlar olabilir Luffy Cracker'ın sol tarafındaki kollarından biri ile tuttuğu kalkanı parçalamış hatırlayın istedim.:(
Keramet Kılıçta olabilir mi? '' Bin Silah '' sadece kolları artmıyor aynı zamanda kılıç sayısı da artıyor. Bu adamın kılıcı dünyanın en iyi kılıcından birisi ise nasıl bu kadar çok olabiliyor? Ve farkettiysen kılıcının kını omzuna vuruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık