Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy vs Dof'un ortalarindaydi sanirim.
Demiştim ki "Yonkoularin ilk 3 adamini bu seviyede ki bir Luffy alamaz."

Ve bazi arkadaşlar değisik yorumlar yapmişlardi. Buyrun görün birak o seviyeyi G4 ile belki de alamayacak. Neyse o arkadaşlar bu bölümü okurlar. Bekliyoruz :)
Gear 4 ile alamayacağı yonko 2 ve 3. adamı yoktur Luffy'nin. Şu an. Bence.

Herkes bir G4 tutturmuş gidiyor. Luffy'nin G2 ve G3 güçlerinin ne kadar işlevsiz hale geldiğini göz önüne alan yok. Keşke G4 çıkaracağına 2 yıllık eğitim ile Garp, Rayleigh veya Shanks seviyesine yakın haki sahibi olsaydı. Böyle bir haki seviyesinin yakınından bile geçemediği için G4 ile idare ediyor. Bu gidişle de haki seviyesinin onlara ulaştığını da göremeyecez,ne yazık ki.

Bölüm çıkmadan kesin yorum yapmamak lazım ama kid, kılıçustalarına terstir diyenler bölümü iyi okusun. Yeterli fizik gücü olan herkes kide üstünlük kurabilir. ALtı üstü manyetizma gücü var. Çevresinde metal yoksa yumruk yumruğa saldırmak zorunda.
Bölüm çıkmadan kesin yorum yapmamak lazım ama kılıç ustaları Luffy'e terstir diyenler bölümü iyi okusun. Yeterli b.hakisi olan herkes kılıç ustalarına üstünlük kurabilir. Altı üstü kılıç işte, hakiyle üstünlük kurarak sopadan farksız hale sokabilir hatta çok üstünsen kırabilirsin de.

Vay efendim neymiş Oruç Reis en güçsüzleri bekleniyormuş hepimizi şaşırtmış. Vay efendim Luffy Kraker'i indirmiş koçum benimmiş, @Alpamis şahit senelerdir ne diyorum ben? Law, cart curt hikaye Oruç Reis kinaye. Klasik şonen okumaktan beyni yanmış arkadaşlar da Luffy klasmanı beklesin Law'ı Kid'i, sanki Naruto okuyorlar da chunin sınavı öncesi yanyana diziliyorlar. Luffy hırslanacak bunları yenecek he. One Piece la bu başkasına benzemez. Luffy o zaman da o çağın lideriydi, hala öyle.
Forum nasıl bir ortam olmuşsa herkes Luffy'i ezik görüyor. Bundan dolayı Dof'u da keza. Bakın dedik, bekleyin resmi çevirileri ona göre yorumlayın şu seriyi dedik dinletemedik, adama resmi çevirileri atıyoruz adam hala hayal dünyasında yaşıyor. Amiral seviyesi amiral seviyesi diye ağızdan düşürülmeyen o seviyede g4 halindeyken.Bunu bi idrak etmeli önce. Adam okuduğunu anlayamıyor sonra E. Oda sıçtı oluyor, madem bu E. Oda sıçıyor da biz nasıl yakın tahmin yapıyoruz?
@Alpamis kardeşim şu Kraker'e bi' koysa da uçursa g4 ile diyordu geçen hafta, iyinin gönlüden geçen oluyormuş.
Sen kimsin senelerdir fiyon eski nickin ne merak ettim.
Vurup uçurdu diye hemen yenildiğini söyleyenler olmuş, o yüzden öyle dedim. Geçen hafta da Cracker, Luffy'yi uçurmuştu.
Geçen hafta Luffy'yi patates eder diyordun. Normal şartlarda alamaz diyordun iman power verir diyordun. Ama Spoiler gerçekse anladığımız kadarıyla G4'te hakili kalkanını parçalamış Luffy yenmemiş ama görünene göre Luffy onun kalibresinde bir adam( Ha bence daha güçlü Luffy bundan hatta beklediğimden güçlüymüş spoilera göre g3ten etkilenmemiş şaşırdım)
Cracker'de hiçbir şey yapmadan Luffy'i uçurmuş olabilir ve adam henüz bir şey yapmadı. Şimdi buna da yapamadı cevapları gelir birazdan. Yazılmasa bile düşünülür, düşünülmüştür. Şu şöyle olsa bu böyle olsa e bu böyleydi de böyle oldu ve şöylelikle şöyle olur veeaaağh.

Oturup okuyun işte ya ne olacaksa göreceğiz zaten. İşkence gibi şu forumu okumak.
(Beğenmiyorsam gideyim evet, tamam. Mantıklı.)
Ne diyon canısı.:(
Pff. Hiç forum zihniyetine giremeyeceğim. Luffy alır zaten. Tabii mesele o değilde neyse.
Niye kendi kendine tribe giriyon ki.:(

Bu sonradan gelecek güç değil. Kaido'ya da şuan ki var olanlar yetmez. Hani o adada bulduğu muhtemel şu an kullanmış olmadıkları bile. Ama sen eğitim aldığını ve bunların meyvelerini tam olarak göstermemiş biri için o ara böyle konuşursan yanılırsın. Demek ki her zaman bir ihtimal oluyor. Ben spoilera göre bile şu an yine de net bir şey yazmadım. Ama Manga'da söylenenlerden bir beklentim var. Bu adam öyle çok kötü bir duruma da düşmez bu adamı yenebilmek için. Göreceğiz tabi nasıl olacağını.
Neyse bir bölüm ciksin vs ilerlerse az cok, tartisiriz bakalim :)
Gear 4 ile alamayacağı yonko 2 ve 3. adamı yoktur Luffy'nin. Şu an. Bence.
Belli olmaz. Bak Orouge 4 ü almiş ama 3 de takilmiş. Belki G4 ile 3 ü alacak Luffy ama 2 ye yetmeyecek. Hiç belli olmaz ne olacaği.

Ama G4 acmamiş bir Luffy'nin bu adamlar karsisinda pek sansi yok gibi.

Herkes bir G4 tutturmuş gidiyor. Luffy'nin G2 ve G3 güçlerinin ne kadar işlevsiz hale geldiğini göz önüne alan yok. Keşke G4 çıkaracağına 2 yıllık eğitim ile Garp, Rayleigh veya Shanks seviyesine yakın haki sahibi olsaydı. Böyle bir haki seviyesinin yakınından bile geçemediği için G4 ile idare ediyor. Bu gidişle de haki seviyesinin onlara ulaştığını da göremeyecez,ne yazık ki.
Öyle bir yazmışsın ki sanki g4 hakisiz bir teknik gibi olmuş demek istediğin şuysa katılırım ama yukarda söylediğin çok saçma bence. Luffy g4 ü bulunca g2nin g3ün işlevini yitirmesi bencede olmamış. En nihayetinde g3 üstüne hakili sanki hiçbir işe yaramıyor ben özellikle Bu adama bir etki etmemesine şaşırdım. Amiral olsa neyse de Craker amiral gücünde değildir. Hele 3.adamıysa hiç değildir.

@amaneden Beni üzüyon. Sen böle değildin.:(

Neyse bir bölüm ciksin vs ilerlerse az cok, tartisiriz bakalim :)

Belli olmaz. Bak Orouge 4 ü almiş ama 3 de takilmiş. Belki G4 ile 3 ü alacak Luffy ama 2 ye yetmeyecek. Hiç belli olmaz ne olacaği.

Ama G4 acmamiş bir Luffy'nin bu adamlar karsisinda pek sansi yok gibi.
Bu olayın böyle değerlendirilmesi de ayrı bir hata. Sanki karşıda ki adam varını ortaya koymadan Luffy'i yenebilecekmiş gibi diyorsunuz. Bugün Luffy'nin üst tekniği g4 oluyor. G4'ün olup olmaması gibi bir tartışma olamaz. G4 tekniğini yapabilmesi bir çok yönden gelişmiş olduğunu gösterir zaten.

Benim anlamadığım bir şey var. Orouge'nin yendiği adamla, Kid'in yenildiği adam aynı mı? Neden Kid bu kadar gömülmüş? Orouge'nin yendiği adamın seviyesi belli değil. Belki aralarında Blueno-Lucci kadar fark vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık