Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc sonunda zoro shogun haberi çikar mı.
wano ülkesnin 3te biri yok oldu roronoa zoro
wano ülkesini shogununu indirdi.
sonra flaschback olur zoro izleriz.

Art niyetli yazmıyorum ki, cidden öyle düşünüyorum. Adamın armamentli kalkanını g4 ile parçalaması sence de bir kıstas olmamalı mı?
Cracker'de hiçbir şey yapmadan Luffy'i uçurmuş olabilir ve adam henüz bir şey yapmadı. Şimdi buna da yapamadı cevapları gelir birazdan. Yazılmasa bile düşünülür, düşünülmüştür. Şu şöyle olsa bu böyle olsa e bu böyleydi de böyle oldu ve şöylelikle şöyle olur veeaaağh.

Oturup okuyun işte ya ne olacaksa göreceğiz zaten. İşkence gibi şu forumu okumak.
(Beğenmiyorsam gideyim evet, tamam. Mantıklı.)

Sinestram

Cracker'de hiçbir şey yapmadan Luffy'i uçurmuş olabilir ve adam henüz bir şey yapmadı. Şimdi buna da yapamadı cevapları gelir birazdan. Yazılmasa bile düşünülür, düşünülmüştür. Şu şöyle olsa bu böyle olsa e bu böyleydi de böyle oldu ve şöylelikle şöyle olur veeaaağh.

Oturup okuyun işte ya ne olacaksa göreceğiz zaten. İşkence gibi şu forumu okumak.
(Beğenmiyorsam gideyim evet, tamam. Mantıklı.)
Olabiliteye değil olana baktığım için kıstas alınması gereken noktaya parmak basmaya çalıştım. Okuyup geçecek isek zaten "yorum" sayfasının olmasının bir mantığı yok başta. Doğru didin.

Olabiliteye değil olana baktığım için kıstas alınması gereken noktaya parmak basmaya çalıştım. Okuyup geçecek isek zaten "yorum" sayfasının olmasının bir mantığı yok başta. Doğru didin.
Objektif yorumlara karşı bir lafımız yok. Farkında olmasan da objektif olmadığın görülüyor çünkü belli ki her şeyivgöz önünde bulundurmamışsın. O kıstası ele alacaksan da henüz alamazsın. Daha Cracker bir şey yapmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık