Yami
Omuzlarında ki perimsi şeyler kendi meyve yeteneği mi acaba ? Mangada var mı bu sahne
Yanlış yerine doğru demeyi tercih ederim. Üyeler için güçlü olması önemliyse güçlü olmadığını düşündüğü karakter güçlü çıktığında ona hayranlık duymaya başlayabilir.Doğru mu ?
Rahibe değil mi onlar.
Omuzlarında ki perimsi şeyler kendi meyve yeteneği mi acaba ? Mangada var mı bu sahne
Boynunda ki kolye kadar yoklar ADSLJJASKJDASKJD hastayım şu boy çizimlerine ya.Rahibe değil mi onlar.
Urouge malum iri yapılı olduğundan küçük kalmışlar.
Sorun hızlı tüketim. Yarın üstü çizilsin, en çok gömülen kişilerinden biri olur.Yanlış yerine doğru demeyi tercih ederim. Üyeler için güçlü olması önemliyse güçlü olmadığını düşündüğü karakter güçlü çıktığında ona hayranlık duymaya başlayabilir.
Güce tapmayı doğru bulmuyorum.İkiyüzlülük olarak değerlendiriyorum ani değişiklikleri.Yanlış yerine doğru demeyi tercih ederim. Üyeler için güçlü olması önemliyse güçlü olmadığını düşündüğü karakter güçlü çıktığında ona hayranlık duymaya başlayabilir.
Kardeş senin ciddiği sorunların var gibi.Bu adamın rakibi Zoro olmalıydı. En azından dayak yemiş bir zoro görürdük
Luffy bu adamı alamaz beyler gayet açık bu. İstediği kadar uçursun sonuç iyi değil
Aha başladık işteKid çöp.