Şimdi açıklandığı kadarıyla
Cracker=Biscui adası sahibi
Moscato(Şu Big Momun açlıktan öldürdüğü)=Galeta adası sahibi
Perespero(Şu değişik şekilli şeker adam)=Candy adası sahibi
Bunlar bilinen Big Momun erkek çocukları.Big Momun 45 tane erkek çocuğu ve 35 tane adası var. Bu adaların 7si diğerlerinden ayrı tutulmuş.
Cake Island zaten Big Momun ana merkezi.
Şu adalar resminde gözüken 6 büyük ada var. Candy,Biscuits,Jam,Cheese,Nuts ve Cacao.
Yani demem odur ki nasıl Biscuit diğerlerinden ayrı tutulmuşsa(3 tatlı komutanından biriyse) bu diğer 6 ada sahibinin Yonkonun yıkıcı gücü olan diğer erkek çocukları olduğunu düşünüyorum. Ki Moscatonun çöp gibi direk ölmeside bu 6lının biraz özel olduğunu kanıtlar.
Şimdi bizimkiler Cacao adasına gitmişlerdi ve oranın yöneticisi ortalıkta gözükmüyordu tahminimce Urougenin indirdiği adam Kakao yöneticisiydi adıda Charlotte Chocklate(Biscuit-Cracker=Cacao-Chocklate) büyük ihtimalle. Gücününde bunla alakası olabilir. Mascatonun tanıtılırken bize 3 tatlı komutanından biri olarak gösterilmemesi onun öyle olmadığını kanıtlıyor diyebiliriz.Bunun dışında Crackeri zaten gördük yani demem odur ki kalan 2 tatlı komutanı Jam Cheese ve Nuts adalarının sahibi. Cheese yani peynir tatlı komutanı vasfına uyuşmuyor. Buda geriye kalan Yonkonun sağ kolu ve sol kolunun Jam,Nuts adası sahipleri olduğunu düşündürüyor.
Şimdi Odanın hayal gücüne kaldık.Reçel ve Fındıktan ne gibi şeyler çıkarabilir bilemiyorum.
Daha önce yazmıştım toparlayayım dedim.Teori gibi oldu biraz