Bölümden sonra kafamda baya bir soru işareti oluşmaya başladı.
Şimdi kid tayfası ittifak olarak mı bu işe girişmişler yoksa, ayrı ayrı mı?
Bu olay zaman atlamasının hangi döneminde gerçekleşti? Bege'nin Bm'ın yanına geçip evlendiğini, hatta çocuk yapıp biraz büyüttüğünü de göz önüne alırsak zaman atlamasının başlarında olduğunu söyleyebiliriz.
Hangi nova'nın karşısına kim çıktı? Kid'in karşısına 1 numara çıktıysa, o seviyesiyle yenememesi normal gibi. Şimdiki durumda ne olur ona bakmak lazım.
Zaman atlaması önceki Px'i gıdıklamayan, sonrasından tek atan g2 daha bir kaç gün geçmesine rağmen çöplere bile etki etmemeye başladı. G4'ü geç, g3'e bile gerek kalmadan belli seviyenin üzerindeki adamları yenmesi lazım(Cracker'ı katmıyorum, genel konuşuyorum.)
B.Haki keşke seride hiç olmasaydı, saf güç, k. haki ve h. haki yeterliydi bence. Logiaları yenmek için de h.haki, maddeyi özümseme veya belli teknikler bulunabilirdi sanki. Hadi herkesin kullanmasını geçtim, siyah siyah görüntüsü bile hoş değil. Bir düzene oturması lazım en kısa sürede.
G4 çok üstün bir güç de abi daha iyi çizemez miydin luffy'i ya, bi G2 değil malesef. Umuyorum batırmadan adam gibi g5 çizer de görürüz.