Yami
EvetKoskoca amiral mi noob ?
EvetKoskoca amiral mi noob ?
Ishoo'mu kossssskoca.Koskoca amiral mi noob ?
Anlaşılan İssho da Akainu gibi bir tokat atmadan gücü anlaşılmayacak. Issho Cracker ne olur peki sizce ?Ishoo'mu kossssskoca.
Fujitora güçsüz demedim. Noob dedim.Anlaşılan İssho da Akainu gibi bir tokat atmadan gücü anlaşılmayacak. Issho Cracker ne olur peki sizce ?
Ne açıdan noob peki ?Fujitora güçsüz demedim. Noob dedim.
İssho alır tabi ki.
Çaylak henüz. Sorun çözme deneyiminden çok sorunları izleyerek deneyim elde ediyor.Ne açıdan noob peki ?
Kesinlikle katılmıyorum amirallerde güç, tecrübe, hız çok yüksek seviyede.Çaylak henüz. Sorun çözme deneyiminden çok sorunları izleyerek deneyim elde ediyor.
Savaş cahili. Diğer amiraller tecrübe fışkırıyor. Her konuda...
Fujitora vasıfsız bildiğin. İstediği adaleti bile sağlamak yolunda emin adımlar attığını görmedim.
Kısaca noob hala
Çünkü adam bulunduğu konumu sorguluyor, yaptığının yapacağının doğruluğundan emin değil. "Dünya Hükümeti kendini Tanrı falan mı sanıyor?!" lafını ne çabuk unuttunuz.Çaylak henüz. Sorun çözme deneyiminden çok sorunları izleyerek deneyim elde ediyor.
Savaş cahili. Diğer amiraller tecrübe fışkırıyor. Her konuda...
Fujitora vasıfsız bildiğin. İstediği adaleti bile sağlamak yolunda emin adımlar attığını görmedim.
Kısaca noob hala
Bu çelişkisi bir çok sivili ve erleri zor duruma sokuyor. Bencil davranabileceği bir konumda değil. Shicbukailik değil bu.Çünkü adam bulunduğu konumu sorguluyor, yaptığının yapacağının doğruluğundan emin değil. "Dünya Hükümeti kendini Tanrı falan mı sanıyor?!" lafını ne çabuk unuttunuz.