Yami
Beyler olayı kaçırdım Cracker Big Momun sağ kolu felan mı ? Yani yetkili bir abimiz mi
3 Tatlı komutanından biri. Hani herkes olaya Kaido'nun 3 yıkımcısı tarzında bakıyor. O yüzden muhtemel sağ kol olması. Ama en güçlü 3. adamı olabilir.Beyler olayı kaçırdım Cracker Big Momun sağ kolu felan mı ? Yani yetkili bir abimiz mi
Hmm o zaman keşke Zoro felan kapışsaydı bununla. Direk kaptan uğraşmamalıydı3 Tatlı komutanından biri. Hani herkes olaya Kaido'nun 3 yıkımcısı tarzında bakıyor. O yüzden muhtemel sağ kol olması. Ama en güçlü 3. adamı olabilir.
Luffy 4 kişinin ortasında kaldı yalnız. Tavşan, Brulee, 860'lık abi ve o ağaçların kralı mı ne.Tam Zoroluk rakip işte Haccinin upgradelisi. Tipten midir isimden midir nedir bana pek imba gelmedi. Özellikle bizim Luffy'i pek zorlamamasını istiyom ben. Artık Luffy bunlarla uğraşmamalı.
Dofun Luffy'ye ciddi hasar verebildiği bi saldırı oldu mu?Ne yaralayamayanı ya ? Bahsettiğin kişi zaten Luffy.Ne kadar hasar alsa da iman gücüyle dayanıyo bi şekilde.Aynı Wb'nin beyninin pekmezi aktığı halde irade gücüyle savaşa biraz daha devam edebilmesi gibi bir şey o.
Marco'dan yüksek görülüyor diyon da saldırı namına ne gördün Marco'dan ? Savunma gücüyle ön plana çıkarılan bir adam bu.Yanlış hatırlamıyorsam Kizaru karşısında "Saldırı vs savunma" diye not düşülmüştü.
En güçlü saldırısı, en zayıf noktasında dahi işe yaramamıştı. Benim aklımda böyle kaldı.Dofun Luffy'ye ciddi hasar verebildiği bi saldırı oldu mu?