Yok o değilUmarım mor mor yanan Katakuri değildir
Yok o değilUmarım mor mor yanan Katakuri değildir
Ben hiç sevemedim. Zevksizim sanırım.Bu bölüm güzeldi.
Big news!Mükemmel bir bölümdü.
Koca Ana All Might'a benzemiş ya hahaha
Haftaya sonunda beklediğim bölüm geliyor. Yeni avatarımda şimdiden hazır
Geçen haftaya göre iyiydi çizimleri falan. Beklentim de pek yüksek olmayınca hoşuma gitti benim.Ben hiç sevemedim. Zevksizim sanırım.
Aynen öyle ya geçen haftaki slaytlı bölümü görünce bu iyi geldi nedense halbuki çizimler o kadar da iyi değildi. Artık buna da şükrediyoruzGeçen haftaya göre iyiydi çizimleri falan. Beklentim de pek yüksek olmayınca hoşuma gitti benim.
Yok o da değil Sürpriz olsun artık. Cezam bittiği zaman görürsünüzBig news!
Ahaha yok yav. Avatar için demedim. Nasıl buldun Big News demesini?Yok o da değil Sürpriz olsun artık. Cezam bittiği zaman görürsünüz
Hee şimdi anladım Mükemmeldi. Sürekli çık çık çık fotoğraf çekmesine de bayıldım Adamın elinde fotoğraf makinesiyle girmesine izin vermişler. Mangada olaylara odaklanmaktan pek fark edememiştim.Ahaha yok yav. Avatar için demedim. Nasıl buldun Big News demesini?
Evde Big News! diye diye dolaştım valla. Yine de ses tonu biraz eh.Hee şimdi anladım Mükemmeldi. Sürekli çık çık çık fotoğraf çekmesine de bayıldım Adamın elinde fotoğraf makinesiyle girmesine izin vermişler. Mangada olaylara odaklanmaktan pek fark edememiştim.