Babanın kaşlar da ince ama kafadaki kasktan kıvrımlı mı belli olmuyor 17. sayfada yüzüne yakın çizim var bize göre sol adamın sağ gözünün üstündeki kaş hafif belli gibi.oooo büyük reis ortaya çıkmış.
Tahminim doğru çıktı.Ailesinde trollemez.
Baba tam lider çizimide yerinde bıyıklar yerine kirli sakal falan olsaymış daha iyi olurmuş.Ayrıcı çok güçlü gözüküyor açıkçası.Yeni Dünya'ya girdiğimizden beri amiral seviyesi beklediğim tek adam.Duruşunda var o hava bakalım.Kaşları analarına mı çekmiş acep.Anladığım kadarıyla Baba Sanji'ye ders verecek.
Tayfaya gelsin istiyor musun?Yine Carrot yine Carrot, bu arc büyük iş yapacak.
Tabi ki en başından beri, hem bende tayfaya ısınırım tekrar.Tayfaya gelsin istiyor musun?
Luffyye, Sanjiye, Robine, Namiye hatta marimoya ısınamadın da Carrotla mı ısınacaksın?Tabi ki en başından beri, hem bende tayfaya ısınırım tekrar.
Luffy-Nami-Zoro zaten serinin çekirdeği ve Sanji ile beraber bunları seviyorum. Robin'i sevmiyorum işte. Carrot gelince sevdiğim kişi sayısı artacak.Luffyye, Sanjiye, Robine, Namiye hatta marimoya ısınamadın da Carrotla mı ısınacaksın?
Ben de gelsin isterim bu arada.
Tekrar ısınırım falan. Ayıp ettin hepsine.Luffy-Nami-Zoro zaten serinin çekirdeği ve Sanji ile beraber bunları seviyorum. Robin'i sevmiyorum işte. Carrot gelince sevdiğim kişi sayısı artacak.