O ayı zehri sevmiyormuş. Şeker gibi olacak Luffy gibiMagellanla Reijuyu everelim bizimki yalar bitirir adamı
O ayı zehri sevmiyormuş. Şeker gibi olacak Luffy gibiMagellanla Reijuyu everelim bizimki yalar bitirir adamı
Magellanın çocukluk çizimini bul ne kadar duygusal hassas olduğunu görO ayı zehri sevmiyormuş. Şeker gibi olacak Luffy gibi
Çocukluğunu alacak değil ya, şimdi ki halini görürse Sanji gibi uçmayi öğrenirMagellanın çocukluk çizimini bul ne kadar duygusal hassas olduğunu gör
Bilmediğini nereden çıkardın?Çocukluğunu alacak değil ya, şimdi ki halini görürse Sanji gibi uçmayi öğrenir
O ayaklarina taktiklari seyle uçuyorlar la işte ben onunla uçmaya uçmak mi derim faik baba :/Bilmediğini nereden çıkardın?
Belki öyle de uçuyordur. O hızı, dengeyi falan daha kolay sağlamaya yarıyordur.O ayaklarina taktiklari seyle uçuyorlar la işte ben onunla uçmaya uçmak mi derim faik baba :/
Önemli olan sanji gibi teknolojisiz uçmak.
Uçmayi öğrenen adam dengeyi,hizi da ayarlar zaten o kadar aval değillerdir heralde bence sen zorluyorsun şuan.Belki öyle de uçuyordur. O hızı, dengeyi falan daha kolay sağlamaya yarıyordur.
Yoo. Ben ayarlayamaz demedim. Daha kolay ayarlıyordur dedim. Bu savunman bi futbolcunun iyi bi krampona ihtiyacı olmaz gibi bi şey oldu. Belli değil, kendi de havada hareket edebiliyor olabilir.Uçmayi öğrenen adam dengeyi,hizi da ayarlar zaten o kadar aval değillerdir heralde bence sen zorluyorsun şuan.
Adamlar teknolojik takiliyorlar ayaklarin da ki sey uçmaya yariyor zaten havada duruyorlardi. Eğer hareketsiz hava da durabiliyorlarsa bilemem :/
O ayaklarinda ki aletleri görmeden once bende uçabildiklerini düşunuyordum ama o aletleri gördükten sonra kendi yetenekleriyle uçtuklarini hiç zannetmiyorum. Adamlarin işi teknoloji zaten.Yoo. Ben ayarlayamaz demedim. Daha kolay ayarlıyordur dedim. Bu savunman bi futbolcunun iyi bi krampona ihtiyacı olmaz gibi bi şey oldu. Belli değil, kendi de havada hareket edebiliyor olabilir.
Bunu teknoloji sayesinde de yapıyor olabilirler ama kendi becerilerini teknolojiyle güçlendirip de yapabilirler aynı zamanda. Kesinlik yok diye söyledim.O ayaklarinda ki aletleri görmeden once bende uçabildiklerini düşunuyordum ama o aletleri gördükten sonra kendi yetenekleriyle uçtuklarini hiç zannetmiyorum. Adamlarin işi teknoloji zaten.