Şayet çok şaşırdım denilemez. Ama ayılacak felan sanıyordum.Evet. Ölmüş. Cesedini götürüyorlardı.
Şayet çok şaşırdım denilemez. Ama ayılacak felan sanıyordum.Evet. Ölmüş. Cesedini götürüyorlardı.
Ben de manevi olarak düşünüyorm ama Pudding bizimkiler ile muhabbet ederken '' Dışarıda ananın kanını taşıyan çok kişi var '' gibi biyolojik bağı destekleyebilecek bir söz söylüyor.Manevi çocuk onlar gerçek çocukları değil.
Big Mom'da GOT daki Freyler gibi donundan ordu çıkartacak.
Şaşırdım hayatını geri verir felan sandım yok Big Mom harbi kötü ama diyelim kötü ulan bütün çocukları davar o zaman karşısına geçip Mumma it me mario dio birdeMuscat ölmüş. Şaşıran oldu mu?
Karı önüne gelene kaymış doğalBig Mom'ın çocuğu nasıl deniz kızı olabiliyor ?
O siyah şeyler neydi Smoker?Evet. Ölmüş. Cesedini götürüyorlardı.
Wb'ye Akainu'ya dalmaya korkmayan adam korkup zorla davete mi gelecek?Aklıma niyeyse Crocodile geldi.O mu bekliyordur acaba ?.Çok alakasız oldu gerçi.Ne işi olabilir ki
Belki Big Mom davetiye göndermiştir.O da korkudan geri çevirememiştir.
Bence beklemediğimiz birisidir o bekleyen kişi.
Aynen haklısın, hepsini dogurmamistir ama bazilari onun kanından olabilir tabi ki.Ben de manevi olarak düşünüyorm ama Pudding bizimkiler ile muhabbet ederken '' Dışarıda ananın kanını taşıyan çok kişi var '' gibi biyolojik bağı destekleyebilecek bir söz söylüyor.
yok yok Bacak gidecekBana monster trio yu dengelemek için jimbeinin kolu gidecek gibi geliyor da hadi bakalım. Umarım kellesi gider.