Sonra da Zoro'ya sinirlenince seni abime söyliycem der.Güzeldi bu, Killer abisi çıksın hem Zoro ile de dövüşür.
Sanji babasını bile tanımaz. Siz abisi diyorsunuz.Sonra da Zoro'ya sinirlenince seni abime söyliycem der.
Ona Nami diyorlar ama yersen...Carrot'un arkasındaki kim yav Sahilde bekleyen sanırım Puding çıkacak.
Evet ona ben de dikkat ettim ancak bu sıralama yapılırken işin içine Killer'ın dahil edilmediğini düşünüyorum. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Killer'ın sol kolunda büyük bir yanık izi var (ya da öyle bir şey). Ben küçükken bir yangının ortasında kaldığını ve kendisini ölü olarak bildiklerini düşünüyorum. Killer da Sanji gibi ailesinin durumundan memnun olmayan biri ise kendisinin ölü olarak bilinmesini fırsat bilip ailesinden kaçmış olabilir. Bunun üzerine yüzünü sürekli kapalı tutması, sarı saçları, adının Killer (sanırım bir suikastçi için en iyi isimlerden biri olurdu) olması, Sanji gibi zeki olması ve Kidd'e sürekli akıl vermesi gibi durumlar bence Killer'ı Vinsmoke'ların kayıp abisi yapmaya yeter En azından insanı işkillendirecek kadar fazla şüpheli biri.Görünen kardeşlerin yaşın göre numaralandırıldığı. En büyük Reiju 0 sonrasında dizilmişler sırasıyla sayma sayısı olarak. Şu ana kadar bunun aksini gösterecek bir şey olmadı. Killer şu an 27 yaşında. Sanji'den 6 yaş büyük. Eğer -1 mevzusu çıkmazsa Killer'in Vinsmoke olması namümkün.
Ölmez, kötüler ne zaman ölmüş. Bari kolu bacağı kopsun.Jinbei nin durumu ne olacak keşke ölse ama sanmıyorum. Sanji sama ne zaman görünecek ?
Valla o muhabbeti açtı artık Oda madem açtın kopart yani... Hiç yapmayacaksan öyle konulara girmeyeceksin. Kid in kolunu aldırırken iyi oluyordu ama..Ölmez, kötüler ne zaman ölmüş. Bari kolu bacağı kopsun.