Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senbonzakura

Meyvenin korkulardan beslendiğini düşünüyorum. Salya da direkt olarak sinir sistemine işleyip insanların korkmasını sağlıyor olabilir.

Meyvenin adı cinsi ne olur bilemem ama korkulardan beslenen mitolojik bir tanrı olabilir mesela, ki şehrin bu kadar canlı olabileceğini, geminin de canlı bir varlık olduğunu düşünürsek yaşam enerjilerini aktarıyor da olabilir. Bu da tanrısal bir güç katıyor haliyle :) hoş Moria da diriltiyordu ölüleri :artiz:

Big Mom baya güçlüdür. Ben fiziksel olarak diğer Yonkou'lar kadar olamasada yine iyi bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Yine hakiside baya iyidir. Ama her şeyden önce meyvesinden alıyordur gücünü. Fakat Jinbe'nin Moria'ya söylediği söz çok manidardır. Başkalarını gücüne bel bağlamak tarzında diyordu. Bunu Big Mom'da görür müyüz bilmiyorum. Ama ona rağmen kendi gücü de baya üst sınırdadır. Yoksa Jinbei'nin Moria'ya yaptığını BM'ye yapamaması için bir sebep yok.

Big Mom'ın Haoshoku Haki'si var ise, ki Chinjao ile Doffy'i gördükten sonra bu kadında çok büyük ihtimalle var, o meyve gücü ile Haoshoku'yu kombine ederse çok tehlikeli olur, çünkü Haoshoku zaten göz korkutmaya yarayan bir yetenek, üstelik korku ile besleniyorsa yenemeyeceği karakterler ancak kendisi gibi başka Haoshoku kullanıcıları olur.

korsan-0

bu bölüm çok boştu sadece karasakalın ne kadar güçlü olduğunu gördük bir daha.:artiz:

Jinbei de o kadar yürek var mıdır acaba Big Mam a ben senin tayfandan ayrılıyorum diyecek :( şöyle gene bir pataklasınlar atsınlar zindana...

Bölüm ortaydı da bu arc sanki ara arc, geçiş arcı gibi geliyor bana. Düşecek olan yonko Kaido'dur. Linlin düşmez. Luffy'e ekmek çıkmaz buradan:flaugh:

Linlin'i beğendim ben. Kaido'ya göre daha samimi geldi. Öleceğim diye ortalarda dolanmıyor yalandan:( Kaido bizimkilere gerçek korsan nedir öğretirse gözüme girer ama şimdilik artizden ötesi değil.

Meyvesi baya acayip. Ruhla ya irade ilgili bir şey gibi. Meyveyi direkt söylemek yerine boşa gizem yaratıyor. Oda gözün doysun:oops:

Jinbei de o kadar yürek var mıdır acaba Big Mam a ben senin tayfandan ayrılıyorum diyecek :( şöyle gene bir pataklasınlar atsınlar zindana...
Keşke öyle bir şey deyip ölse. Omurgasız ya, BAA'yı illa birine yamayacak, özgür olmasını istemiyor. Önce babalık dedi Wb'ye verdiler hadi adayı kurtarmış, sonra hemen Mom'un emrine girmiş. Yarın Luffy öbürsü gün başkasına yamanır.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık