Big mom ü çok hafife almışsınız ya. Kadın biraz deli dolu biraz da piskopat. Luffy nin sayko hali gibi acıktı mı sanjiyi yediğini düşünün istediği yemeği yapmayınca
))) şaka bir yana arkadaşlar bu bir yonkou yeni dünyada kendi bölgesine sahip biri. İzinsiz bırak dofu amirali diğer yonkoular bile giremiyor. Laylaylom takıldı diye hafife almayın. Ben sadece şeytan meyvesinin yanında fiziksel gücününde yüksek olduğu düşünüyorum. Belki kadın Roger in Zaman'ında bile büyük bir korsandır. Yaşam enerjisini emebiliyor. Ben yaşının yüksek çıkabileceğini düşünüyorum. Vesselam ben big mom un kesinlikle luffy in kat ve kat üstünde olabileceğini düşünüyorum. Gözlem hakisinin özellikle çok iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü her yonkou belli bir şeyi simgeliyor. Shanks kral hakisi, kaido silahlanma hakisi, karasakal şeytan meyvesi ve big mom gözlem hakisi. Son olarak ise ben luffy nin big mom ile bir savaşa gireceğini düşünmüyorum. Sanjiyi alacak, yazıtın kopyasını çalacak ve big mom A el sallayıp ilk yonkou dövüşünü yapmaya kaidoya gidecek.