Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsi hemen hemen aynı ama kimisi luffye ters gelir daha çok zorlanır.Yada luffy öbürüyle karşılaştığında daha güçlüdür az zorlanır.Olay bundan ibaret.Bir tek teach istisna olacak gücü yonkoları da aşacak.Ve tabii kaidou ölümsüz olduğu için luffy daha fazla zorlanabilir ama luffynin alacağı hasar hemen hemen aynı olur.Kimi fiziksel güçle verir kimi de Mom gibi başka şekillerde işte.
Teach'in yonkouları aşan bi güce çıkmasına gerek yok. Luffy Yonkou üzeri gücü olsa dahi Teach karşısında daha fazla zorlanabilir. Sonuçta Luffy meyve odaklı ilerliyor, pek çok moda sahip ve Teach meyvenin gücünü sıfırlayacaktır.
Kısaca daha da güçlenmesini gerektirecek bi durum yok ve Teach gibi korkak biri güçlenemez zaten, kimle kapışacak kaçmayıp ?
Gücsuz görülme sebebi harbi nedir?
Bence tipi:artiz:

Çirkin olması, şişman olması, yemek yemek diye ölmesi ve kadın olması. Güçsüz olduğunu düşündüren şeyler bunlar.

Bence güçsüz değil bu arada. Sadece olduğunu düşünenlerin düşünme sebepleri bunlar.

Jinbei'nin verdiği farklı imiş zaten. İnu ve Neko'nun bahsettiği kırmızı olanlar.
Kopyasını istedi Robin. Bizim salak oğlan bu işi unutsa bile Nami unutmaz zannımca.
İçeriğini ben de merak ettim.

Okurmu ki? Okuyamaz bence. Hatta okumasın. Okursa Robin çok gereksiz olacak. Kitabenin sesini duyma olayı efsane gibi geliyor bana.
Rio ile ilgili çıksa bomba olurda.Rio'dan sadece kırmızılar bahsetmiyor muydu?
Belki de antik silahlaa ilgilidir kim bilir?
Jinbeide ters ne oldugunu bile bilmeyen kocakrıya vereceğine Robin için saklayaydı daha iyiydi.

Bizimkilerin karşılaştıkları yaratık Strong World filminde de vardı. Ayrıca filmdekinin dişlerinde farklılık, kafasında da çıkıntıları var. Gerçi filmdeki yaratıklar da pek normal değildi.

Ölen Muscat'ta Gelato Bakanı'ydı. Gelato'da İtalyanca dondurma demekmiş. Kılıcının sapıda dondurma külahı gibi zaten.

Çirkin olması, şişman olması, yemek yemek diye ölmesi ve kadın olması. Güçsüz olduğunu düşündüren şeyler bunlar.

Bence güçsüz değil bu arada. Sadece olduğunu düşünenlerin düşünme sebepleri bunlar.
Kadın olması benim açımdan güçsüz sayılması gerekeceği anlamına gelmiyor.
Şöyle bişey olabilir, güçlü kadın imajını bu şekilde yansıtması canımı sıkmış olabilir :bilmem:

Kimse Mom'i ezmemis ki. Amiral seviyesi, en gucsuz yonko falan denmiş sadece.

En başta kadın sisirilecek beyler. Simdilik hastaligi gosterildi. Yakinda guc sovu da gosterilecek. Ondan sonra Mom god, sevseler inmez, Luffy gitsin kumdan kale yapsin, Kid de gelse olmaz, tillahi gelse olmaz vs muhabbeti yapacak bazıları anlık gazla, ama acele etmemek, sonuna kadar sabretmek lazim. Benim düşüncem Kid+Luffy yapacak bu işi. Law'un yerini o alacak bu arc.

GAMBIT

saçma sapan hareketleri dışında meyvesi de çok güçlü bir meyve gibi görünmüyor. yani en azından kuvvete dayalı bir meyve değil, mantığını çözdüğünde bir olayı kalmaz. tabi önce biraz zorluk çıkarır moria gibi.

Ben Mom'ın amiral üstü bir seviyede olduğu ve bu arc düşmeyeceği fikrindeyim.

Ayrıca Mom'ın tanıtımının sönük olması daha önceden de tam olarak gözükmesede tanıtılması olabilir mi acaba? o_O Kaido'nun ki tabii daha şaşaalı olacak. Çünkü herifin 795'e kadar sadece namını ve namının etkisini görüyorduk. Mom ise yavaş yavaş gösterildi sonrasında ise bu bölüm Totland'ın kraliçesi yonko Charlotte Linlin olarak sunuldu. Daha sönük gözükmesi normal.

İkinci olarak bir arkadaş da meyve gücü sayesinde yonko oldu demiş. Ve bunu küçümseyerek söylemiş. Şunu diyeyim ki meyve gücü ile yonko olmasında bir sorun yok. İlla her yonkoda sığır gibi haki olmasına gerek yok. Ki ben yine de Big Mom'ın Gözlem hakide bir üstat olmasını bekliyorum. Bence Teach meyvede diğer üç yonkoda bir haki türünde üstat. Yani böyle çıkabilir.

İlk çıktığında herkes ürperdi resmen. Çeviren arkadaş çevirirken bile kötü hissettim demişti. Daha nasıl tanıtılsın? Kaidonun girişinden pek de aşağı kalır yanı yoktu bence. Kaido görkemli ise bu da bi o kadar korkutucuydu.
Kaido istisna en görkemli onu tanıttı adam zaten şu ana kadar. Şunanda tanıtılmayan bir BB kaldı yonko olduktan sonra onu da öyle görkemli tanıtacağını sanmıyorum. Kaido dışarda tutarsak diğer yonkolardan tanıtımı daha iyi BMnin.
Yıllardır yonkou'nun yüzünü görmek için bekleyenler, daha 2. günden sıkıcı bölüm diyorsa kafalarında bitirmişlerdir. Bence gayet iyiydi bölüm. Weevil için bile bayram günü olmasına rağmen, en az 1 kez herkes ayı boğan falan yazıp heyecanlanmıştı. Kaido'nun tanıtımının üstüne gelmesi ve en unvanı almayışı da biraz etkiledi.
Her yonkou için en bekleniyordu.

Kadınların tipleri ya nami ya da cadı gibi çirkin oluyor, ortası yok. Hancock gibi falan çıksa ya da farklı bir şekilde çıksa sevilebilirdi. One pieceteki kadın karakterlerin kaderi bu malesef. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık