Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robin Luffye kopyasını alın bulursanız diye tembihlemişti..Salakoğlan unutmzsa çevirisin yapar önemli şeyler öğrenebilirler.
Jinbei'nin verdiği farklı imiş zaten. İnu ve Neko'nun bahsettiği kırmızı olanlar.
Kopyasını istedi Robin. Bizim salak oğlan bu işi unutsa bile Nami unutmaz zannımca.
İçeriğini ben de merak ettim.

Bigmom'ın gözü önünde Luffy okursa kitabeyi sen bak curcunaya. :/
Okurmu ki? Okuyamaz bence. Hatta okumasın. Okursa Robin çok gereksiz olacak. Kitabenin sesini duyma olayı efsane gibi geliyor bana.

Bu karı kitabeleri de yemiştir bence... Arcın sonunda bunun karnından kitabeleri çıkarır okurlar. Böyle yonkou mu olur lan bu ne ya şiçübakilerdeki moria gibi bu karıda yonkouların en iğrenç ve en güçsüzü zannımca

Artık geçmiş olsun, ne yapsa değişmez. Diğer yokoular kadar görkemli giremedi. Kaido'nun gözüktüğü bölüm 100 sayfayı geçmişti forum ama şimdi...
Kaido istisna en görkemli onu tanıttı adam zaten şu ana kadar. Şunanda tanıtılmayan bir BB kaldı yonko olduktan sonra onu da öyle görkemli tanıtacağını sanmıyorum. Kaido dışarda tutarsak diğer yonkolardan tanıtımı daha iyi BMnin.

Artık geçmiş olsun, ne yapsa değişmez. Diğer yokoular kadar görkemli giremedi. Kaido'nun gözüktüğü bölüm 100 sayfayı geçmişti forum ama şimdi...
İlk çıktığında herkes ürperdi resmen. Çeviren arkadaş çevirirken bile kötü hissettim demişti. Daha nasıl tanıtılsın? Kaidonun girişinden pek de aşağı kalır yanı yoktu bence. Kaido görkemli ise bu da bi o kadar korkutucuydu.

Son düzenleme:
Jinbei' nin poneglfyhi BM'ye ver sebebi BAA adasını korumak olabilir. Arc sonunda Luffy Big momdan poneglfyhi alırsa veya çalarsa kahinin gördüğü BAA adasının yok oluşu gösterilebilir. Bu haftaki bölümde BM'nin kendi şehrine ne kadar zarar verebileceğini gördük .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık