Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam tek atladığını gördük ve sonraki sahnede 1i zincirli biri ''Kaido sama'' diye geziyordu. Direkt savaş olmasa da gücü tescilli bana göre. Zira adamların (Apoo omurgasızı mesela) hemen abi çekip korkmuş gibi gözüküyor.
Apo nun Kaidou nun adamı olma olasılığı var. Yoksa 2 sene önce Amiral bulmuşken 2 tane de ben vurayım kafasındaki adamlar iki dakikada abi ayağı çekmemeli. İttifaktan önce yemiştir belki dayak, belki de direkt adamı olmaya karar verdi.
İçi önemli! Hem kapağa göre yargılasak da fark etmez benim için. Bigmom zayıf gibi gelmedi bana hiç.
Bence de güçsüz görünmüyor. Karizma bi girişi olmadığı için öyle geliyor herhalde okurlara. Dis biç is inseyn düğd!

Hepsi hemen hemen aynı ama kimisi luffye ters gelir daha çok zorlanır.Yada luffy öbürüyle karşılaştığında daha güçlüdür az zorlanır.Olay bundan ibaret.Bir tek teach istisna olacak gücü yonkoları da aşacak.Ve tabii kaidou ölümsüz olduğu için luffy daha fazla zorlanabilir ama luffynin alacağı hasar hemen hemen aynı olur.Kimi fiziksel güçle verir kimi de Mom gibi başka şekillerde işte.

Bence gücü olmasa çevresi bu denli olmazdı. Güce biat etmese kimse bigmom la ittifak kurmaz. Ha birde kral haki mevzusu var seride. Benim anladığım kadarıyla kralın hakisi ne kadar güçlüyse çevrendeki insanları o kadar etkiliyorsun ve o kadar çevren oluyor. Liderlik vasfı olan insanlarda kral haki olduğunu düşünürsek bu denli çevre kurabilen birinin bence güçlü olmaması gibi bir durum yok seri açısından bakarsak :D Neyse ileride görürüz gücünü ama yukarlarda yazıldığı gibi g4 le teklemek filan :artiz: En kötü ihtimalle amiral ayarı bekliyorum. Muhtemelen daha üstüdür.
Tekrarlıyorum ben güçsüz demiyorum en güçsüz yonkoudur diyorum.

Dota 2 den bir sahne yaşam enerjisi çalan Death Prophet - Spirit Siphon skili aklıma geldi :D bu da bir cadı sonuçta... Belki ruhta salar en güçlü saldırı olarak :)) Dursun bi kenarda...

Skill sembolü o sahne gibi :D

Dota 2 den bir sahne yaşam enerjisi çalan Death Prophet - Spirit Siphon skili aklıma geldi :D bu da bir cadı sonuçta... Belki ruhta salar en güçlü saldırı olarak :)) Dursun bi kenarda...

Skill sembolü o sahne gibi :D

Silence falan atarsa sıkıntı büyük :D . Luffy meyve kullanamıyomuş falan.

Yalnız bu poneglfyhi Jinbei vermişse olay İnu ve Neko'nun kulağına ne ara, nasıl gitmiş ki? Adamlar den den mushiden bile habersiz. İlginç! :confused:
Pekoms da binde bir Zou'ya uğruyormuş izlenimi verdi. Bu Minklerde bişiler var. Pedro ortalığı karıştıracak gibi.

''Sanji'ye gidiyoruz'' olayını yeni kaptım.
Saat üç yönünü kastediyolarmış meğer. :D

Yalnız bu poneglfyhi Jinbei vermişse olay İnu ve Neko'nun kulağına ne ara, nasıl gitmiş ki? Adamlar den den mushiden bile habersiz. İlginç! :confused:
Pekoms da binde bir Zou'ya uğruyormuş izlenimi verdi. Bu Minklerde bişiler var. Pedro ortalığı karıştıracak gibi.

''Sanji'ye gidiyoruz'' olayını yeni kaptım.
Saat üç yönünü kastediyolarmış meğer. :D
Inu ve Neko'nun bahsettiği başka Jinbei'nin götürdüğü başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık