Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıklarını Kaido'ya uyarlarsak o da dandik oluyor aslında.
Onun da gerçekçi hedefi yok. Dünyanın gördüğü en büyük savaş başlasın diyor savaşın karşı tarafı belli değil. Masumları mı katledecek, diğer yonkoulardan birine mi dalacak, WG'ye mi dalacak belli değil.
Onun da akıl gelip gidiyor. Yani o da kendini kaybediyor.
BM akrabalarla güçleniyor, Kaido yapay meyvelerle güçleniyor. O da bir nevi belini Doff reyize bağlamış. BM'nin olay daha kapsamlı gibi sanki. Kaido tek adama bel bağlamış.

Bu ark için daha önce pek altyapı hazırlanmadığından tanıtım ve hazırlık faslı uzun sürdü. Hala da sürecek gibi. O yüzden biraz sıkıcı oldu sanki. Kaido'nun tanıtımını arada verdi. Yani Wano'ya varınca tekrar detaylıca tanıtmayabilir. Zaten taa TB'den, MF'den beri Wano'ya yatırım yapıyor. Orası daha kapsamlı bi ark olacak.

Mangaka yonkouların her birine farklı karakterler yüklemiş. Bence güzel. Herkes Kaido gibi olsa; Kaido, Kaido olmazdı zaten.
Kaidonun yapay meyveli adamlarının çöp olduğunu ve tek başına 3 novayı alaşağı edebildiğini gördük. Meyve ordusu adamın sadece fantazisi. Kaidonun gücü tamamen kendisinden kaynaklı. Adam içip içip nova dövebiliyor. Onun dışında savaşa aç bir adam hedefinin ayrıntılarını bilmememiz onun hedefini anlamsız kılmıyor. He çok mu iyi bir hedefi var? Yok ama kabul edilebilir.

Kaido zoan ordusu kurmaya çalışınca bi şey yok çünkü karizmatik.
Big Mom kanbağıyla ordu kurmaya çalışınca güçsüz ezik çünkü tipsiz :D
Tipe çabuk kapılıyorlar:D
Kocakarı adamın yaşam enerjisini kendinde depolayabiliyor mu şimmdi?
Gaia'nın zoanını yemiş olabilir mi ki?
Buna KKG'nın 10 misli ile vursan yaşamenerjisi ile dolup taşıyorsa gene işlemez mantıken.
enerji=güç

Kaidonun yapay meyveli adamlarının çöp olduğunu ve tek başına 3 novayı alaşağı edebildiğini gördük. Meyve ordusu adamın sadece fantazisi. Kaidonun gücü tamamen kendisinden kaynaklı. Adam içip içip nova dövebiliyor. Onun dışında savaşa aç bir adam hedefinin ayrıntılarını bilmememiz onun hedefini anlamsız kılmıyor. He çok mu iyi bir hedefi var? Yok ama kabul edilebilir.
+1

Bigmom' un kendisinden kaynaklı olmadığını nereden biliyorsunuz ki?

Belli olmayan bir konu hakkında kesin şeyler yazmayın yahu. :/

Bigmom' un kendisinden kaynaklı olmadığını nereden biliyorsunuz ki?
Ben kendisi güçsüz demiyorum ama aile bağlarıyla ciddi bir destek aldığı ve bunu baya kullandığı gayet açık. Diğer yonkou kaptanları direkt kaptandan ve gücünden dolayı çevresindeler.

Niye öyle dedin ki :/ Güzel kapağın da bi albenisi oluyor ama.
Ooo bu mit çabuk yayıldı. Görmedik. İçip içip dövdüğü adam da aç susuz kalıyorsa ben de döverim.
Adam tek atladığını gördük ve sonraki sahnede 1i zincirli biri ''Kaido sama'' diye geziyordu. Direkt savaş olmasa da gücü tescilli bana göre. Zira adamların (Apoo omurgasızı mesela) hemen abi çekip korkmuş gibi gözüküyor.

Belli olmayan bir konu hakkında kesin şeyler yazmayın yahu. :/
Hangisi belli değil. Big mom tarafını diyorsan sonradan tersi bir durum olursa eyw ama şuan bilinen şeyler üzerinden gidince manzara bu.

Ben kendisi güçsüz demiyorum ama aile bağlarıyla ciddi bir destek aldığı ve bunu baya kullandığı gayet açık. Diğer yonkou kaptanları direkt kaptandan ve gücünden dolayı çevresindeler.
Bence gücü olmasa çevresi bu denli olmazdı. Güce biat etmese kimse bigmom la ittifak kurmaz. Ha birde kral haki mevzusu var seride. Benim anladığım kadarıyla kralın hakisi ne kadar güçlüyse çevrendeki insanları o kadar etkiliyorsun ve o kadar çevren oluyor. Liderlik vasfı olan insanlarda kral haki olduğunu düşünürsek bu denli çevre kurabilen birinin bence güçlü olmaması gibi bir durum yok seri açısından bakarsak :D Neyse ileride görürüz gücünü ama yukarlarda yazıldığı gibi g4 le teklemek filan :artiz: En kötü ihtimalle amiral ayarı bekliyorum. Muhtemelen daha üstüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık