Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

Bence çok geçmeden kaldır kendin için en iyisi her an bombardımana tutulabilirsin :D
Seviyelere göre ele alırsak , şuana kadar en çok zorlayan Crocodilein oluşumuydu.
Hepsi ibretlik karşılaşmalardı. Bir daha göremedik. Gerisi ana bosslar hariç tayfa üyeleri tırt üstü tırt.
Neyse.

Yalnız resmen Yonkou arcı işliyor buda dediğimiz gibi Doflamingo'nun 4 imparatordan sonraki en büyük korsan oluşumu olduğunu tescilledi.
Doflamingo yonkoudan bağımsız değildi ki. o_O Silah ticareti ve smile çok önemli işler ama Kaidoya yanaştığı çok belli. Yonkoudan bağımsız kalanlar belki üçlü ittifak, bizimkiler, Marcolar falan diyebiliriz. Tabi Weevilin tayfasını vs görmedik hiç. Ondan bi şeyler çıkar belki ama Doflamingo yonkoudan ayrı değil. Kaidonun korumasında.

Bm inerse sirada kaido olacak bu sirada zoro shougun'u yener
kaido hem bm nin hem shougun'nun indigni görünce icini heycan kaplar
umarim beni eylendirirsin migiwara der zoro nun shougun'u
indirdiğini ögrenir gemiyi hazirlayin zoro nun başıni almaya gidiyorum
der ve kaido arc baslar.

Ne bekliyordum ne buldum...:confused:
Bu bölüm aksiyon hafiften başlar diyodum ama hala tanıtım faslındayız.

Pekoms reyizin yokluğunu da epey hissettim.

Kadın tam psikopat çıktı yalnız. Neye sinirlenmiş de nöbet geçiriyor acaba orasını merak ettim.

Bizimkilere yardım eden Puding'in başına neler gelebileceğini de gördük. Kadın çocuğum felan demiyor, mahvediyor. Hem gayet iyi bir kızmış Puding. Oyunlar çevirdiğini felan söyleyenler vardı. Kızın çizdiği güzergahtan Luffy gibi bir dümenciye rağmen akıp gidiyolar.

Şu ark bittiğinde Sunny yüzer vaziyette olacak mı acaba? Bu gidişle Luffy'e, Kaido'dan önce Franky dalacak.

Poneglyph işi de cepte gibi. Vardır bi kopyası felan. Olmadı Nami çalar.

Yami

Yaşam süresi silinen elemanda buymuş şimdi hatırladım.

Tamamda bizim tayfada bundan korkacak kişi sayısı az. Daha doğrusu yonkou indirme hedefi olan kimse bundan korkmaz.
Çoğu karakterde korkmaz yani sanmıyorum

Yaşam süresi silinen elemanda buymuş şimdi hatırladım.

Tamamda bizim tayfada bundan korkacak kişi sayısı az. Daha doğrusu yonkou indirme hedefi olan kimse bundan korkmaz.
Çoğu karakterde korkmaz yani sanmıyorum
o zaman akla iki soru geliyo. Yonkou nedir? Nasıl yapılır? :D şaka falan bi yana bu kadın bana güçsüz geldi ya

Yami

Bir dk ya ben mi anlayamadım acaba. Şimdi Bu adam , Mamaya bir şeyler söylüyor.
Sonra korkuyor ya, adamlar korkma yaşam süren gider diyor. Ve koşmaya başlıyor. Bu sırada " Mama yardım et " diyor.
Yani Big Mom o sıvıyı alarak kurtarıyor bir nevi gibi geldi. Bunun karşılığında 40 yılı gidiyor ?
Yoksa Big Mom direk olarak zaten o sıvıyı salıp 40 yılını mı yiyor. Kafam karıştı. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık