Yami
Sai ve Diğer eleman torunu oluyor. Benim sorum " Baba " .Dedesi miydi :S İlk düşünüşte babası diye hatırladım
Konu kilit. İyi forumlar.
Sai ve Diğer eleman torunu oluyor. Benim sorum " Baba " .Dedesi miydi :S İlk düşünüşte babası diye hatırladım
Bizim bu konuda hiç şüphemiz yoktu.Yalnız resmen Yonkou arcı işliyor buda dediğimiz gibi Doflamingo'nun 4 imparatordan sonraki en büyük korsan oluşumu olduğunu tescilledi.
Kyros-Rebecca var ama o da oğul değilSai ve Diğer eleman torunu oluyor. Benim sorum " Baba " .
Konu kilit. İyi forumlar.
Korkuya bağlıysa haplanmış bir orta seviye korsan tayfası da indirebilirbig mom un gücü sadece ondan korkanlara mı işliyo eğer öyleyse luffy tek atar buna
Marcolar geliyor hacı. Onlari deviren ekip yonko olarak anılmış.Yalnız resmen Yonkou arcı işliyor buda dediğimiz gibi Doflamingo'nun 4 imparatordan sonraki en büyük korsan oluşumu olduğunu tescilledi.
Bence çok geçmeden kaldır kendin için en iyisi her an bombardımana tutulabilirsinDoflamingo güçlü fakat güçlü bir korsan oluşumu değil. Süpernovalarda harcardı Mingo tayfasını.
Hiç şüphem dahi yok. Herkes Luffy gibi saçma hareketler sergilemiyor. Ciddi ve düşünen elemanlar için Mingo tayfası tırt.
(Başıma iş gelirse yorum kaldırılır.)