Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın manyak. Manyak olması hoş tabii ama bu bölüm soğudum :/
Onun haricinde Jinbei'yi gördüm mutlu oldum. Artık tayfada görmek istiyorum.

Bazıları artık tatmin olmuştur her halde. Her yonkonun en unvani vardır, hepsi esittir diye bir türkü tutturmuş gidenler vardı. (Hoş olsa bile bu Kaido ve WB'nin unvanlarının hepsini kapsayip, en tepede oldukları, yonkolar arasinda eşitlik olmadığı gerceklerini degistirmezdi)

İsminden ve görüntüntüsünden anladığım profiterol gibi içi krem dolu birşey ama üstüne şekerli karamelli bişeyler döküyorlar gibi. Tabi Bigmom'ın ki canlı. Neyse ben supangle seviyorum zaten.
Kadın ne versen yiyor :D Belki Jinbei bunu zehirlemiştir.Ciddi bi açığı var vericen zehri.Aklıma da bi fikir geldi.Luffy ile kapışmaması için ilaç verdirip Big Mom'ı uyutabilir mangaka :D Kadın uyanana kadar işlerini bitirip giderler :fool:

Kadın ne versen yiyor :D Belki Jinbei bunu zehirlemiştir.Ciddi bi açığı var vericen zehri.Aklıma da bi fikir geldi.Luffy ile kapışmaması için ilaç verdirip Big Mom'ı uyutabilir mangaka :D Kadın uyanana kadar işlerini bitirip giderler :fool:
Zehir işler mi ki buna :S Nasıl bu kadar koca eskittiği belli oldu. Ömrünü yiyor milletin.

Big mom ne yaptı la oğluna biz sugar OP diyorduk karı bildiğin bakarak öldürüyor :D

Ek olarak Big Mom çok kötü değil dedim ben hastalıktan göz dönünce şehiri yok ediyor sonra kendine geline kim yıktı la buraları diyor yanlış anlamadıysam :D Garı maynak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık