Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 828: 1 ve 2

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır lan ciddiyim. birkaç haftadır bölümü tek seferde okuyup geçiyorum öyle. aklımdan çıkmış hep.

Şu bölümleri tekrar okumam gerek sanırım.
Baa da Tamago ağlıyordu ya. ''Kid gemilerimze saldırdı ekonomik sorunumuz var :'('' diye. Sonra bombalı para gitti ama bpmba dolayısıyla o paralar yalan olmuş olabilir. Birde kadın çok geniş alana hükmediyor ve çok para harcıyordur. Diğer yanda Luffyler Thiller barkta gömdükleri paraya hala dokunmadılar. Öte yandan Dresrosadan da bişiler kapmış olabilirler.

Baa da Tamago ağlıyordu ya. ''Kid gemilerimze saldırdı ekonomik sorunumuz var :'('' diye. Sonra bombalı para gitti ama bpmba dolayısıyla o paralar yalan olmuş olabilir. Birde kadın çok geniş alana hükmediyor ve çok para harcıyordur. Diğer yanda Luffyler Thiller barkta gömdükleri paraya hala dokunmadılar. Öte yandan Dresrosadan da bişiler kapmış olabilirler.
Dressrosadan erken kaçtılar gemiyle. Bizde bi şey yok oradan gelen ama Moriadan alınanlar duruyor.
Senin taraf ne alemde esas sorun orada. Sabo ve müttefikler damlasa düğüne çok fena olur. Hepten karışır ortalık.

Balık Adam Adasını oku. Burayı boş ver. :(
Gerek kalmadı. Bak adam özet geçiyor hemen. :a:

Dressrosa'dan bir şey çıkmaz. Çıkmış olsa bile bizimkiler dokunmaz. Vinsmoke ailesi de sırf paraya savaşmıyordur, vardır bir niyetleri. Yeniden Kuzey Mavi'ye hakim olmak gibi.

Dressrosadan erken kaçtılar gemiyle. Bizde bi şey yok oradan gelen ama Moriadan alınanlar duruyor.
Senin taraf ne alemde esas sorun orada. Sabo ve müttefikler damlasa düğüne çok fena olur. Hepten karışır ortalık.
Şüphelenmiyor değilim her an damlayabilirler de. Sabo bu kadar hızlı sahne almaz heralde. Daha yeni gitti adam. Yoksa Dragon, Mom a ''Evet Monkey. D zoruna mı gitti'' yapardı :(

Gerek kalmadı. Bak adam özet geçiyor hemen. :a:

Dressrosa'dan bir şey çıkmaz. Çıkmış olsa bile bizimkiler dokunmaz. Vinsmoke ailesi de sırf paraya savaşmıyordur, vardır bir niyetleri. Yeniden Kuzey Mavi'ye hakim olmak gibi.
Dofta gereğinden fazla para vardır. 3-5 bişey kopmuştur gönüllerden belki :D Bana gayet para peşindeler gibi geldi :/

Benimki de özetti. Baa dedikten sonra ayıp olmasın diye anlatmadım sonrasını. Lütfen.
Anlatmalıydın. :(

Dofta gereğinden fazla para vardır. 3-5 bişey kopmuştur gönüllerden belki :D Bana gayet para peşindeler gibi geldi :/
O salak kendi adına para bastırıp üstüne resmini falan koymuştur. Tabi krallığı düşünce de değeri sıfırlanmıştır. Bir şey olmaz o paralardan. :/

Bana da öyle geldi, ama biraz daha bilgi edinmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık