Neden olmasın?Epik giriş mi demiştiniz? Bu benim gördüğüm en güzel karakter girişi. Konuşmalar öyle özel geldi ki tarif edemem.
Onun dışında canlandırılmış şeylerin gözü Big Mom'un gözü gibi olabilir. Yani onların gördüğü şeyleri görme ihtimali olabilir. Bu sayede tüm Totland'ı gözlüyordur. Aynı şekilde Puding'in gözü de Big Mom'a ait olabilir. Bu yüzden gözünü kapatıyor olabilir. Bana mantıklı geldi bu nedense.
Tanıyor olabilir evet de artık Oda'nın karakter tasarımına az çok aşinayız şu Pudding'den hiç kötü bi karakter çıkacağını zannetmiyorum nedenseÖyle olursa hiç şaşırmam bana Big Mom'ın yanında olan biri için fazla masum geldi.
Luffy'ler kuralı çiğnedi göz yumdu ve olayı kapattı onları tanıyor olabilir.
Vaay tutar mı bilmem ama bu çok iyiydi bravoEpik giriş mi demiştiniz? Bu benim gördüğüm en güzel karakter girişi. Konuşmalar öyle özel geldi ki tarif edemem.
Onun dışında canlandırılmış şeylerin gözü Big Mom'un gözü gibi olabilir. Yani onların gördüğü şeyleri görme ihtimali olabilir. Bu sayede tüm Totland'ı gözlüyordur. Aynı şekilde Puding'in gözü de Big Mom'a ait olabilir. Bu yüzden gözünü kapatıyor olabilir. Bana mantıklı geldi bu nedense.
Biz seni Fairy Tail'e alalım kardeş Gelin görümce de çok hoş olur la hahahahahaBöyle bir şey olsun ne güzel olur la. Ağzından bal damlıyor. Bu arc Puding ve Reiju alıp gidelim burdan keşke kaptan Sanji olaydı yada Sanji kişilik biri o zaman tüm güzeller tayfada olurdu.
Puding şuan iyi biri olarak görünüyor fakat öyle olmayabilir dikkat
Hatta Big Mom'a o bile haber vermiş olabilir.
Sadece fesat ve farklı düşünen benim sanırım.