Yalnız en havalısı ovenin ki olmuşNedir bu kapıların çektiği. :/
Yalnız en havalısı ovenin ki olmuşNedir bu kapıların çektiği. :/
Gerçekten helal olsun tahminin doğru çıktı Ben de bölümü izleyemedim şimdi izleyeceğim. Bakalım nasıl bir bölüm olmuşOven gerçekten de kapıyı eritti ya la
@Kaido_93
Bölüm daha çok yarı filler ama sırf ovenin girişi için izlenirGerçekten helal olsun tahminin doğru çıktı Ben de bölümü izleyemedim şimdi izleyeceğim. Bakalım nasıl bir bölüm olmuş
Hele şükür bölümü izledim. Olmaz olası ttnet yüzünden 1 saatte anca bitirebildimBölüm daha çok yarı filler ama sırf ovenin girişi için izlenir
Olabilir bak o robot snackin yapısına çok benziyorHele şükür bölümü izledim. Olmaz olası ttnet yüzünden 1 saatte anca bitirebildim
Aynen Oven'in girişi çok karizma olmuş. Haftaya da Compote gelir sonra düğüne geçeriz. Bu arada bölümde bir şey fark ettim. Luffy'nin giydiği robot kıyafeti gibi bir şey vardı onunla Snack'a gönderme yapılmış sanırım. Snack'ın mangada yünlü bir kıyafeti ve şişman vücut yapısı vardı. Anime de Luffy'nin giydiği kıyafet ve şişmanlığıyla Snack göndermesi yapmışlar gibi geldi bana. Bölüm o kadar sakindi ki bir tek o kısım gözüme çarptı
Şekil yapıyorlar güya.Uzun aradan sonra izlediğim nadir anime bölümlerindendi. Animasyonlar birazcık daha iyileşmiş gibi gelse de sıkıntılı taraflar vardı. Bölüm yine ortalardan başlıyor. Buna rağmen çok az şey işleniyor. Yürüme sahnesi şimdiye kadar izlediklerim arasında en tırt ve uzatılmış olanlarındandı. Toplantı sahnesi mangada daha karanlık işlenmişti diye hatırlıyorum keşke animede de öyle bir hava olsaydı. Yeni karakterlerin renklendirmelerini pek iyi bulmamama rağmen Oven çok iyi olmuş bence. Onun girişi de epey iyiydi. Yalnız Kata ve Oven'in sağ gözü niye duman çıkartıyo anlayan var mı?