Daha kadının neyini gördük de açacaklar zehir çekti sadece ..Açıkçası hala neden REİJU vs Magellan konusu açılmadı merak ediyorum.![]()

Daha kadının neyini gördük de açacaklar zehir çekti sadece ..Açıkçası hala neden REİJU vs Magellan konusu açılmadı merak ediyorum.![]()
Adını bile duymadığımız Shogun için açılıyor ya.Daha kadının neyini gördük de açacaklar zehir çekti sadece ..![]()
Nami bunun saçını başını yolar.Dövüşürlerse ona düşebilir bence.Şirretlik neymiş birinci elden gösterir.Çünkü tayfadan antrenmanlı kondisyonu yüksek.
Nami'nin bu hatunun yanında staj görmek için bile en az 50 fırın ekmek yemesi gerekirNami bunun saçını başını yolar.Dövüşürlerse ona düşebilir bence.Şirretlik neymiş birinci elden gösterir.Çünkü tayfadan antrenmanlı kondisyonu yüksek.![]()
Nami'nin bu hatunun yanında staj görmek için bile en az 50 fırın ekmek yemesi gerekir
Dudaktan tüm bedendeki zehri yaladı yuttu, şu kadını alan yaşar![]()
Zoro fanları Zoroyu yüceltecek bahane arıyor.Adını bile duymadığımız Shogun için açılıyor ya.Zehir çekmesi yetmez mi hem, daha ne olsun.
Reiju Luffy'den aldığı zehri Shoguna verse Shogunu rahat yener.Adını bile duymadığımız Shogun için açılıyor ya.Zehir çekmesi yetmez mi hem, daha ne olsun.
Zoro Reiju'yu görse kendini zehirler miydi sence?Nami'nin bu hatunun yanında staj görmek için bile en az 50 fırın ekmek yemesi gerekir
Dudaktan tüm bedendeki zehri yaladı yuttu, şu kadını alan yaşar![]()
Yok be baktı kadın güçlü felan direk kılıç kuşanırdı. Hatta Yonji ile atışmaları bile olurdu Sanji nin kardeşi sonuçta kan çeker ..Reiju Luffy'den aldığı zehri Shoguna verse Shogunu rahat yener.
Zoro Reiju'yu görse kendini zehirler miydi sence?![]()
Serinin 2. Bölümünde eşit olabilirler ama biri 2200 doruikilik kakuyu biri 4200 lük lucciyi devirdi edit değiller ki lütfü çıplak elle cavendishin kılıcını tutabiliyor artıkZaten bence Zoro şu an net amiral seviyesi Seri sonu Zoro'yu da KK seviyesi görüyorum.Oda zaten Luffy ve Zoro eşitler demişti bir 15 yıl önce.
Kardeş odanın para hırsı için animeye. Laf edebilirsin ama dünyanın en iyi 2 mangasindan birini eleştirmen saçma geliyo burda millet bütün karakterler farklı demiyo ama zoro ve namiden türemediler. Öyle bi söylem var gebel tepki o söyleme verilen örneklerde hepsinin kendine has tarzı olan karakterler var bu kadar olmasına rağmen hepsini anında hatırlayabiliyoruz bu farklılığı gösterir bence.kulak memesi bile adam ayırt ediyo bu serideBöyle deyince haklı mı oldun şimdi.Evet eskisin herkes seni tanıyor adminsin seni haklı görmeleri için bir çok sebep var doğru.Fakat anlamadığın şey bunların hiçbiri umrumda dil.Bir işin içine para girince sanatsallığını kaybediyor.Oda bu hataya düştü ve yeteri kadar önem vermiyor seriye.Bu benim düşüncem ve sen hala doğru yanlış derdindesin.Burda doğru yanlış yok istek beklenti arzu var.Belli kimin boş konuştuğu.
Don kriegden çok onun adamını bekliyorum bende Gin sanjiye görüşürüz dediydi sanji senesinde kendine has tokmaklı copuylaAklıma nedense Don Krieg geldi,acaba çıkarmı burda bir yerde karşımıza
Hayır o adam goa kingdom prensiydi sabonun üvey kardeşi deniliyoduSanjinin isminin gercekten saat 3 anlami olduguna sasirdim. Cunku japoncada sanji bircok anlama geliyor ve bu anlamlardan birisi de felaket anlamiydi. Ama reiji ve yonji yi gorunce saat anlami oldugu kesinlesti. Bu arada rei 0 demek ve rei, ichi, ni, san diye gidiyor. Yani sanjinin 4 kardesi var demekki. Ichiji ve niji. Bunlardan birisi sarayda arkasi donuk karisiyla konusan eleman olmali.