Pek ciddi değildim ya.Ben "çok iyi"ye vermedim ama dediğin mantıkla da olmaz ki. Sonuçta "efsane" diye bir oy seçeneği yok ki olmasını isterdim![]()

Efsane seçeneği olsa trollerlerdi.

Pek ciddi değildim ya.Ben "çok iyi"ye vermedim ama dediğin mantıkla da olmaz ki. Sonuçta "efsane" diye bir oy seçeneği yok ki olmasını isterdim![]()
Forum olarak, bir bütün olarak aramızda gizlimiz saklımız olamaz. Bundan dolayı.Oylarimiz neden herkese açık?
HüzünlendirdinForum olarak, bir bütün olarak aramızda gizlimiz saklımız olamaz. Bundan dolayı.![]()
Kapalı anket açılınca "O çok kötüye veren buraya gelecek." moduna geçiliyor. Böylesi daha iyi.Forum olarak, bir bütün olarak aramızda gizlimiz saklımız olamaz. Bundan dolayı.![]()
Cidden efsane olan bölüme kötü oy verenleri görmemi sağladığı için iyi bence doğruyu söylemek gerekirse. :/Kapalı anket açılınca "O çok kötüye veren buraya gelecek." moduna geçiliyor. Böylesi daha iyi.![]()
Bir de her bölüm istisnasız çok iyiye verenler var. Troll diye düşünüyorum.Cidden efsane olan bölüme kötü oy verenleri görmemi sağladığı için iyi bence doğruyu söylemek gerekirse. :/
Zevksiz kişileri, trolleri falan görmemi sağlıyor işte. Bu yüzden iyi böyle olması.
2 kişi her bölüm cok iyiye veriyor takipteyimBir de her bölüm istisnasız çok iyiye verenler var. Troll diye düşünüyorum.![]()
O nasıl bir saykolukmuş ya, bu kadar da olmaz.Böylesi daha iyi değil. Daha evvelinde çok kotuye oy verdiğim için özel mesaj yoluyla rahatsız edildim. Tahminimce bir çift hesap muhabbetiydi.
Site bizi fan boylarin açık hedefi haline getiriyor.
OhaBöylesi daha iyi değil. Daha evvelinde çok kotuye oy verdiğim için özel mesaj yoluyla rahatsız edildim. Tahminimce bir çift hesap muhabbetiydi.
Site bizi fan boylarin açık hedefi haline getiriyor.