Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825: "WE Times" Hikayeleri

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'ye hastalık bahanesi vermiş mangaka. Bütün olaylar illa uzayacak bir şekilde. Sağlıklı olsaydı da şu işleri hemen halletselerdi olmazmıydı ... Şimdi esir alınacaklar vs. bir ton iş.

Bölüm başı vito'nun anlattığı hikayede ki germa üyelerinden sağda ki,bölüm sonunda ki arkadaş sanjinin kopyala yapıştır yapılmış haline benziyor.

Acaba klon kabile olabilir mi bu sanjinin kabile ? Olağan görüyorum ben.
Aslında tam kopyası sayılmaz kaşlar ters:D

Sanji'nin kardeşini mangaka çok ciddi çizmiş. Sanji'nin arkadaşları olduğunun farkında olmalı gemiden dolayı. Çok kötü davranacağın sanmıyorum. En azından düğün gerçekleşene kadar. Sanji düğünden kaçmasın diye bizimkilere kötü davranmaz.
Yada Sanji'nin dönecek yeri olmasın diye katletmeye çalışırlar :oleyo: Gerçi bizimkilerin hükümet ile hır gürü yüzünden müttefik de olabilirler. Kısmet.

Luffy'ye hastalık bahanesi vermiş mangaka. Bütün olaylar illa uzayacak bir şekilde. Sağlıklı olsaydı da şu işleri hemen halletselerdi olmazmıydı ... Şimdi esir alınacaklar vs. bir ton iş.
Daha neler olacağını bilmiyoruz gerçi de, gereksiz oldu Luffy'nin zehirlenmesi.

Vinsmoke'ların özelliği kıvırcık saçlı olmaları olsa gerek, Germa 66 ne kadar güçlü çıkacak bekleyip görelim.

E.Oda bu aile ve miras olayına iyice sarmaya başladı, D. olayı zaten başlı başına bir hikaye, Vinsmoke ve Oden'in aileleri ile olayı daha da genişletti.

Karizma bir şekilde bakıyormuş gibi ama bence Nami'yi görünce gözlükleri çıkarıp dikkatlice bakmış. Birdahaki ölüm gözleri kalp şekline gelir.
Bölüm Luffy yine güldürdü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık