Şimdi bizim,sanjinin kaşlar asimetriklikten dolayı 66 görünümünü veriyor bu son,sayfadaki elemanın kaşlar simetrikse 69 asimetrikse 99 yazar kaşında. g66 olmuyo g66yı sadece sanji tutturdugu için asıl,varisiniz,sanji yani 3. Çocuk michael corleone olabilir.
Luffynin bartosu varsa Sanjinin vitosu var .
Begeyle ittifak ihtimali,görmüyorum o adamın ilk çıktığı sahneden beri luffynin ilk onu döneceğini düşünüyorum hatrlarsanız makarna çatalını kendi adamının karnına sokmuştu pislik birisi onun görev anlayışıda haince
abinin sonraki bölümde mellorine diye dolandığını görebiliriz
Pamuk şeker yağarken chopper iyiydi
*
Aradan,sonra 12 sayfa olması ve yine ara,olması kötü oldu
Güzel bir bağlantı olmuş. Zaman atlamasından sonra Sanji'nin kaşları ilk gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım. Sırf Oda'nın o yöne çizmeye alıştığını ve kolaylık olsun diye öyle çizdiğini düşünüyordum. Ancak kaşlardan da hikaye çıkacak gibi görünüyor. Bu bölüm karşımıza çıkan ağabeyin kaşlar @Onizuka nın dediği gibi 99 şeklinde muhtemelen. Diğer ağabeyin kaşlar da Sanji'nin sol kaşının simetriği şeklinde olabilir. Yani 6 ile asimetrik 6'nın birleşimi gibi. 66 yansıması veren sadece Sanji oluyor o zaman. Sanji harbiden Mike Corleone'miz olacak galiba.Sanji'nin kaşlar 66 vermiyor, 66'nın yansımasını veriyor. Daha önce bi yere kafa atarak 66 damgası vuracak ve açacak diye bişeyler sallamıştım
Cadı mıdır bilmiyorum ama tam bir kadın olmayabilir.Big Mom nın cadı olduğu ile alakalıydı, Hansel ile Gretel ile bağdaştırılmıştı. Bulursam atarım.
Normal bir kadın olsa yaşayan en büyük kadın korsan felan derlerdi herhalde. Ama en büyük kadın korsan Korsan İmparatoriçesi lakabı ile Hancock-sama gibi duruyor.
Big Mom mitoz bölünmeyle alakalı bir meyve yiyip bakemonoya dönüşmüş olabilir. O kadar çocuk sahibi olmanın başka bir açıklaması olmuyor yoksa.