Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1554

Haftaya ara olmaması gerekirdi. Okuyucuları hiç düşünmüyorlar sanırım...

Luffy yine ayar yer zaten alışkın , CC'den ayar yiyip ,Doflamingo'u yenmesi felan bunlar hep E.oda'nın mizah anlayışı.
10 yılda geçse Luffy aynı Luffy.
Vito'dan bile ayar yiyebilir şu an şaşırmam.

Bu zehirlenme işini esir düşmeye bağlar, Sanji'nin abisi yorulmaz böyleyece direk paket servis.

Odanın tekrardan ayni şekilde Luffy'i saçma bir şekilde güçsüz hale sokması canımı sıktı. Hikaye yazacam diye baş karakteri bu kadar süründürürsen, ister istemez kabak tadı verir.

Her arcta illaki buna benzer saçmalıklar oluyor. Bu nedenle kötüye oy verecem, ilk kez.
Aynen, her ama her arcta Luffye ciddi bir handikabın içine sokması baydı.Bir defada nomal ilerlesin nolacak.
Olayları kurgulamanın farklı yolları var.

Gotti şimdi sarışın mı siyah saçlı mı anlamadım ben.
Luffy zehirlendiyse chopper ne gune duruyor.

Aynen, her ama her arcta Luffye ciddi bir handikabın içine sokması baydı.Bir defada nomal ilerlesin nolacak.
Olayları kurgulamanın farklı yolları var.

Gotti şimdi sarışın mı siyah saçlı mı anlamadım ben.
Luffy zehirlendiyse chopper ne gune duruyor.
Chopper bu güne kadar bandaj yapmaktan başka bir halta yaradı mı yahu, varsa söyleyin de bilelim?

Luffy'nin zehirlenmesi normal değil mi :S Soluma yada dokunma değil bu zehirli deriyi direk yemiş :S Slimy falan diyor Carrot. Şimdiki bağışıklığıyla bile Magellan'ın zehrini yese yine aynı nane olurdu.

Bu onisanın kaşları Sanji'ye nakletsek ya. Ne güzel simetrik olur. Hem obsesifler de rahat eder. :)

Bir ayda sadece 2 sayı manga. Bunlardan birisi de 13 sayfa. İyiymiş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık