Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjin abi sanji den cool cikti kaido yu gördük gelecek bölüm big mom ida gördükmü tamamdir.

Luffy nin zehirlenmesi odanin hikayeyi yavastan alicagnin isaretidir 60 bölüm sürer bu arc 1 yil sanjisiz kaldik
simdi zorosuz kalacagz

Spoilerdan yeterince bilgi alınınca böyle oluyor. Aslında deniz altındaki balığından, Luffy'nin zehirlenmesine, BigMomın gemisinden son sayfadaki elemana kadar elle tutulur bir çok şey var. Velhasılı önceden spoiler okumak da bazen keyif kaçırıyor kabul ama bu arkadaşlara tavsiyem spoiler okumayın bölümün çıkmasını bekleyin.

İngilizcesinin geldiğinden bile haberim yok. Bir bakayım da yazarım.
İlk gelen ingilizce metinle örtüşüyor bölüm gelen metini smoker çevirmişti orayı okursan spoiler metin ve resimlerden bölümü okumuş oluyorsun bir nevi diyaloglar yok sadece ne olduğu bittiği yazıyor.

Sanji Lola'yı tanımıyor mu yahu? Tipinde hiç değişiklik yok. Sanırım çaktırmıyor bilerek.

Yalnız Vito'ya dikkat. Tavırları, hareketleri bizim tayfaya ve müttefikliğe göz kırpıyor. Ben böyle davranan ve sonrasında düşman olan karakter görmedim.

Bege de buna benzer davranışlarda bulunursa bizimkilerle iş birliği yapacaklar demektir. Şimdilik sadece Vito dost olacak gibi geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık