Sanji Begenin Goti'ni...... :/
Yazıyı yazdıran Vinsmoke ailesi sanırım. Germa 66 ile aralarındaki bağlantı bilinmiyorsa, normaldir.Denizcilerle sürekli savaş halinde olan bir oluşum nasıl olurda only alive yazdırır daha da merak ettim.
Ayrica zaten SJ ara vermiş ne arasi be Oda.![]()
Sorgulamak içindir.Denizcilerle sürekli savaş halinde olan bir oluşum nasıl olurda only alive yazdırır daha da merak ettim.
Ishuhui'de spoiler paylaştı aynı şeyler var. Ayrıca Ishuhu'nin ki o kadar ayrıntılı değil. Yani spoiler şu anda doğru görünüyor.Bana Fake gibi geldi gene [ gerçi geçen hafta yanıldım ] ama Luffy Zehirlendi ne ya ? [ Bu adam immune değil mi]
Ek olarak Lola felan yok hacı tutmaz bence![]()
Pekoms'un anlattigi bilgiyi denizcilerin bilmemesiYazıyı yazdıran Vinsmoke ailesi sanırım. Germa 66 ile aralarındaki bağlantı bilinmiyorsa, normaldir.
Denizciler tarafından sorgulanmak içinse hemende nerden anladılar Germa66'nim patronun kayıp oğlu olduğunu.Sorgulamak içindir.
Luffyin zehirlere bağışıklığı vardı diye biliyorum. Magellandan sonra Luffye zehir işlemiyordu.Acaba gemide ki abilerden biri mi? Yoksa Baba mı? Merak ettim. Bu arada Luffy zehirlenmiş, zehirlenmişken de bir güzel ezer Luffy'i.:S Her zaman yaptığı tarzda tanıtmasa yeni karakterleri iyi olur. Bu arada Luffy'nin zehirlenmesi olayı? Magellan'dan bizim ki bağışıklı değil miydi? Besin zehirlenmesi farklı mı oluyor?
Derisi bağışıklık kazandı sadece diyeceğim ama CC'nin gazını da içine çekti. Demek ki sadece Solunum sistemi ve derisi bağışıklık kazandı. Fazla da anlamam bu işlerden. Saçmalayayım...Luffyin zehirlere bağışıklığı vardı diye biliyorum. Magellandan sonra Luffye zehir işlemiyordu.
Spoileri okumadım ama zehirlenmemesi lazım. Zehirlenmenin farklısı olmaz ki
Bu kısım biraz tuhaf olmuş