Ya o geçen haftalara aitse :T Bi tarih belirtilmemiş sonuçta.
Yahu yukarıda ne konuşuluyor, burada ne yazılıyor. Sormadan önce biraz etrafınıza bakının cidden, okuyun yazılanları.
Bak yukarıda bir duyuru bandı var, her sayfada görünüyor. Bu hafta bölüm yok deniyor orada.
Güncel olarak değiştiriliyor. Geçen hafta bölüm çıktığı için dediğin şey imkansız.Ya o geçen haftalara aitse :T Bi tarih belirtilmemiş sonuçta.
Ben kapadığım için bilmiyorum ki "geçen haftalara aitse" demişim. Yani bir kesinlik yok. Belki 1 ay önceyi kastettim :/Güncel olarak değiştiriliyor. Geçen hafta bölüm çıktığı için dediğin şey imkansız.
Aynısını Teach için de düşünüyorum ben. Gücünün yeteceğini bilse de neden adamlarını kaybetme ihtimali varken Şenks yad Sakazuki ile savaşsın? Bu adam aptal olmadığı için korkak deniliyor. Bu adam yıllar boyu bu hedefe ulaşmak için WB'nin tayfasına girdi ortada yıllar boyu süren bir emek var belli ki. Niye kayıp vermek istesin ki bu adam? Başlıca hedefi KK olmak iken? Teach'e korkak derken 2 kere düşünürsünüz umarım çünkü Teach korkaksa Dragon'da korkaktır.Bahsettiğimiz kişi Teach. Bir yonkou. Dragon gücünün yeteceğini bilse dahi riske atacak kadar aptal olamaz. Bu adamların yıllar boyunca hedeflemiş oldukları bir şey var. Ortada yıllardır birikmiş bir emek var belli ki. Niye kayıp vermek istesin ki bu adam, başlıca hedefi hedefi dünya hükümeti iken?
Gol D. Roger gibi korkusuz ve plansız bir şekilde ilermeyen herkez korkaktır.Aynısını Teach için de düşünüyorum ben. Gücünün yeteceğini bilse de neden adamlarını kaybetme ihtimali varken Şenks yad Sakazuki ile savaşsın? Bu adam aptal olmadığı için korkak deniliyor. Bu adam yıllar boyu bu hedefe ulaşmak için WB'nin tayfasına girdi ortada yıllar boyu süren bir emek var belli ki. Niye kayıp vermek istesin ki bu adam? Başlıca hedefi KK olmak iken? Teach'e korkak derken 2 kere düşünürsünüz umarım çünkü Teach korkaksa Dragon'da korkaktır.
Garp Roger'ı kovaladığına göre Roger kaçmış. Demek ki Roger da korkakGol D. Roger gibi korkusuz ve plansız bir şekilde ilermeyen herkez korkaktır.
Düz mantıkla verilebilecek en güzel cevapGarp Roger'ı kovaladığına göre Roger kaçmış. Demek ki Roger da korkak
Yalnız bu dediğin kesin bilgi değil. Adamın 1000 tane azman müttefiki çıktı. O müttefikleri bana ve KK olayım Bu gidişle Roger'da Luffy gibi korunup kollanan çocuk çıkabilir. O zaman Roger kafasına estiği gibi ilerleyen, plansız, korkusuz diyemeyiz. Şimdiye kadar bıraktığı o gaddar hava bozulmaz umarım ama Luffy-Roger benzerliği uğruna bunu bozabilirler.Gol D. Roger gibi korkusuz ve plansız bir şekilde ilermeyen herkez korkaktır.