İki elini de büyük çizmiş.Sağ eli bir tuhaf değil mi :/
Kimyasal hoş değil.
İki elini de büyük çizmiş.Sağ eli bir tuhaf değil mi :/
Kimyasal hoş değil.
Sanırım nasırdan biraz büyük görünüyor.Sağ eli bir tuhaf değil mi :/
Ah ah Son Hava Bükücü Dragon'u tanımıyoruz ama bana olayın lanse edilişi ters köşe geliyor şeklinde gibi geldi. Yani göründüğü gibi beklemiyorum. Klasik Oda..Şimdi senin açından bakmayı denedim de aklımda değişik olasılıklar oluştu.
The Last Airbender izlemeyen yoktur ama varsa ,
Orada Toprak kralı gücü olduğu halde savaşmamış ve teslim olmuştur. Toprak büküp kurtulabileceği halde kaçmamıştır. Dostu neden kaçmadığını teslim olduğunu sorduğunda
".. Dövüşte Jing adı verilen seçenekler mevcuttur. Bu enerjini nereye yönlendireceğini belirler...
Bir de nötr Jing vardır. Hiçbirşey yapmamak. Nötr Jing Toprak bükmenin anahtarıdır. Dinlemeyi ve
savaşmak için uygun anı beklemeyi gerektirir..."
Eğer olay bu şekilde bir derinliği varsa okeyim. Ama Dragon bu kadar derin bir adam mıdır
Yada klasik Hava bükücü taktiği olan " Savuştur, kaç " mı yapıyor.
Bu bölümden negzel şeyler çıkartırsın sen şimdi.İki elini de büyük çizmiş.
Aşırı derecede haklısın.Kaidou herkese tek atacak hacılar, neyine tartışıyoruz yahu?
Çok güzel bi öngörü ama É.Oda nın bu kadar düşündüğünü zannetmiyorum çünkü devrimcilere bu kadar misyon yüklememiştir diye düşünüyorumBolumu yeni okuma firsatim oldu gercekten cok iyi bolum. Burgess devrimcilerin gemisine bindiginden beri odanin bir amaci var diyordum. Bu bolum okudugumda cozdum gibi. Dragon CP0 i oyalamak ve krallarin toplantiyi basmak icin bir firsat yaratmaya calisiyormus gibi geldi. Bundan daha guzel bir bahane bulamazdi CP0 i oradan uzaklastiracak hemde teachle carpistirip guclerini kiracak gercekten boyle birseyse takdir edilmiyecek gibi degil. Yok boyle degilse gitsinler kumda oynasinlar bu devrimciler.